Diyarbakır Avukat – Av. Vahit DURSUN (Boşanma Avukatı, Ceza Avukatı, İş Avukatı, Gayrimenkul Hukuku Avukatı)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Diyarbakır Avukat - Av. Vahit DURSUN

Av. Vahit DURSUN, Diyarbakır şehrinde hizmet veren bir avukattır. Boşanma, ceza, iş ve gayrimenkul hukuku alanlarında uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Av. Vahit DURSUN, uzun yıllardır hukuk alanında çalışmaktadır ve Diyarbakır'da kendi avukatlık bürosunu kurmuştur.

Fiyat Politikası

  • Hizmetler için adil ve rekabetçi fiyatlar sunulmaktadır.
  • Ücretlendirme, hizmetin karmaşıklığına ve süresine göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman ve deneyimli bir avukat kadrosu bulunmaktadır.
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi benimsenmiştir.
  • Hızlı ve etkili çözümler sunulmaktadır.
Av. Vahit DURSUN, müşterilerine profesyonel hukuki destek sunarak, her türlü hukuki sorunları çözmelerine yardımcı olmaktadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla hareket eden Av. Vahit DURSUN, Diyarbakır'da tercih edilmesi gereken bir avukattır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Diyarbakır Avukat – Av. Vahit DURSUN (Boşanma Avukatı, Ceza Avukatı, İş Avukatı, Gayrimenkul Hukuku Avukatı) Yorumlar - 1

user282124

Av. Vahit DURSUN'a boşanma davamda destek verdiği için çok teşekkür ederim. Kendisi işini titizlikle yapan, müşteri memnuniyetine önem veren bir avukat. Kesinlikle tavsiye ederim.

2 Eylül 2024
Seyhan Özlük

Seyhan Özlük

Dosyalarda o kadar saldırgan yaklaşıp üstüne o kadar detay şeyler buluyor ki inşallah benim karşı tarafın avukatı olmaz diyebileceğim birisi. Şidetle tavsiye ederim ama biraz pahalı gelmişti bana. Ama davamızı kazandığı için verdiğim gözüme gelmedi açıkçası. Ha bir de Gece ve mesai saatleri dışında arayınca genelde cevap vermiyor ama gündüz mutlaka dönüş sağlıyor, bu yönü belki haklı ama ben alışamadım şahsen.

2023:12:11 17:22:55
Mehmet Tugay

Mehmet Tugay

Muhteşem ve oldukça kaliteli bir avukatlık hizmeti almanız için şiddetle tavsiye ediyorum. Diyarbakır'da ilk üçe kesinlikle girer. Diğer avukatlardan ilk önemli farkları paranızı aldıktan sonra sizi umursmamazlık yapmıyorlar. Her sorunuza cevap veriyor, her duruşmadan önce ve sonra sizinle iletişimde oluyorlar. İkinci önemli farkları ise yasalara çok hakimler ve çok iyi savunma yapıyorlar. Bunların yanı sıra oldukça iyi olmalarına rağmen uçuk fiystlarla değil, makul fiyatlarla hizmet veriyorlar.

2023:11:22 21:34:14
Gülsüm Baran

Gülsüm Baran

İlk karşılama da uğurlama da saygı çerçevesinde olup samimiydi. Yoğun bir çalışma, iş akışı olduğu anlaşılmasına rağmen o an odak noktasının siz olduğunu hissedebiliyorsunuz. Büro aydınlık, ferah ve temiz. (Sadece kaçak çayım daha demli olsaydı keşke).

2023:11:14 19:12:02
Hakan Araz

Hakan Araz

son derece güvenilir ve işini titizlikle yapıp, dava takip süreçlerinden her zaman bilgilendirip gerekli işlemleri yaptı avukatlığımı yaptığı için kendisine çok teşekkür ederim.

2023:06:06 09:42:12
Aynuray Çalışkan

Aynuray Çalışkan

Kesinlikle Diyarbakır hatta Güneydoğunun avukat konumunda en iyi avukat diyebilirim. İşini titizlikle yapıp üstün kabiliyetleriyle çoğu insanların haklarını kazandırmıştır.hiç düşünmeden tartışmaksizin tavsiye edebileceğim gerek insanligiyla gerek avukatlıgiyla Vahit dursun.Kendisine Çok teşekkür ediyoruz.

2023:01:08 06:35:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı