Diyarbakır Kadın Hastalıkları Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Diyarbakır Kadın Hastalıkları Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Diğer adıyla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi olan Diyarbakır Kadın Hastalıkları Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, 1982 yılında hizmete açılmıştır. Hastane, kadın hastalıkları, doğum ve çocuk hastalıkları alanlarında uzmanlaşmış bir sağlık kuruluşudur.

Fiyat politikası, hastanenin kamu hastanesi olması nedeniyle genel olarak devlet tarafından belirlenen fiyatlar üzerinden hizmet vermektedir. Ancak, özel muayene ve tedavi hizmetleri için ek ücretler talep edilebilmektedir.

Önemli Özellikler:

  • Alanında uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipman ve teknoloji
  • 24 saat acil servis hizmeti
  • Doğumhane ve çocuk poliklinikleri
Diğer hastanelere göre Diyarbakır Kadın Hastalıkları Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni tercih etmeniz için en önemli neden, uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bağlar Diyarbakır Diyarbakır Kadın Hastalıkları Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Yorumlar - 1

user281810

Hastanede çok ilgili ve deneyimli doktorlar bulunuyor. Hastane temiz ve düzenli bir şekilde hizmet veriyor. Ancak bazen randevu saatlerinde aksamalar yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

2 Eylül 2024
FIRAT ERDOĞAN

FIRAT ERDOĞAN

Çok düzensiz, başıboş bir hastane. Acili çok yoğun. Acil diye gidiyorsunuz, fiş alıp 200 hastadan sıra gelmesini bekliyorsunuz ..

2024:01:25 11:41:56
Mine Demirkol

Mine Demirkol

Yataklı hastam yanında refakatçi olarak kalıyordum anksiyeteye bağlı atak gecirdimi farkettim acile indim anksiyete hastası olduğumu atak gecirdigimi yukarda hastam olduğumu anlattım hiç müdahale etmediler yasargile gitmem gerekiyormus oraya gonderdiler sadece bir sakinleştirici iğne için .koskoca hastanede hiç bir doktor oralı bile olmadi yazık orda kadın ve çocuk hastalığınız yoksa olseniz bile bakmıyorlar rezalet bir yer bilğinize 🤬

2024:01:01 16:23:48
E i

E i

Rezalet hastane, 8'de gelin diyorlar 8.30'da geliyorlar, 9.30'dan önce almıyorlar. Sonra da hızlı hızlı diyip duruyorlar, sanki fabrika. İnsan yerine koymuyorsunuz hastaları. Veterinerde hayvana bile daha güzel muamele ediliyor. Ayrıca pis ve kokuyor.

2023:09:20 09:04:59
Ibrahim Akkus

Ibrahim Akkus

Çözger için sabah 9 a randevu aldım ama sıra için kapısa 1.5 saat bekledim çalışanlar uyumsuz ve 1 kişi giriş yapıyor idi zorda kalmadıkça gidilmez

2023:12:29 09:57:12
Seher Ekinci

Seher Ekinci

Merhaba 6 şubata detaylı ultrason verdiler bana bende kağadı kaybetim günde ve saatinde gitsem utrasyonu çekebilirmiyim

2024:01:20 11:38:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bağlar Diyarbakır 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı