Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Diyarbakır Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Diyarbakır Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Diyarbakır şehrinde hizmet veren modern ve donanımlı bir hastanedir.

Tarihçe

Hastane, 2009 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır.

Hizmetler

  • Genel cerrahi
  • Dahiliye
  • Kadın doğum
  • Çocuk sağlığı ve hastalıkları
  • Radyoloji

Fiyat Politikası

Hastanemiz, her kesime hitap edebilmek için uygun fiyat politikaları uygulamaktadır. Ayrıca, SGK anlaşmalı bir kuruluş olduğumuzdan dolayı hastalarımızın tedavileri için SGK kapsamında ödeme yapmaları mümkündür.

Müşteri Hedef Kitlesi

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi, her yaş grubundan ve her gelir seviyesinden hastaya hizmet vermektedir.

Hastanemizi tercih etmeniz için en önemli neden, deneyimli ve uzman kadromuzun yanı sıra son teknoloji ekipmanlarımızla hastalarımıza en iyi sağlık hizmetini sunmaya odaklanmamızdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yorumlar - 1

user281784

Diyarbakır Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Hastane personeli son derece ilgili ve profesyonel. Tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdiler ve gereken tüm işlemleri titizlikle gerçekleştirdiler. Hastanenin temizliği de oldukça başarılı. Tek olumsuz yanı ise bazen yoğunluktan dolayı bekleme sürelerinin uzun olması. Ancak genel olarak memnun kaldım.

2 Eylül 2024
Asas Has

Asas Has

Hasta yakiniyiz ama kalacak en yakın otel 40 km uzaklıkta ve geceliğine 2400 TL istiyorlar hastahanede hasta yakınlarının kalacak yeri yok hastahaneyi BK götürüyor kim kime dum Duma birinden yol göstermesi için yardım istiyorsun başka bı görevli opamicagini söylüyor sağlık bakanligindan birinin denetlemesi için yardım istiyoruz hemşireler çok kötü davraniyor

2023:10:14 19:29:30
Umut Şahin

Umut Şahin

Romatoloji Doktoru Lütfi Akyol, etmiş olduğu hipokrat yemininin gereğini yerine getirmemiştir. Romatoid artrit hastası olan ve acılar içinde kıvranan, her tarafı hastalıktan şişmiş eşime randevusu olmadığı için gerekli müdahaleyi yapmadı ve "Ben yarın tatile gidiyorum bir ay yokum." dedi. Normalde randevusuz yanına gitmiyoruz ama acil olduğu için bu sefer randevusuz gitmek zorunda kaldık. Eşim şiş ve morarmış ellerini gösterip "Temmuz sonuna kadar böyle mi kalacağım?" dedi ama hoca umursamadı. Üstelik "Yapabileceğim bir şey yok." dedi ve bizi kendi halimize bıraktı. Eşim 2018'den beri hocanın takipli hastası. Lütfi Akyol eskiden gerçekten işinin hakkını veren biriydi. Ama şöhret ve tanınma isteği kendisini vazgeçilmez biri olarak görmesine sebep oldu ve kibirli, kendini beğenmiş biri haline geldi. Zamanında gerekli müdahaleyi yapmadığı için biz kendisine hakkımızı helal etmiyoruz. Çünkü eğer gerekli müdahaleyi yapsaydı eşimin bu kadar acı çekmeyeceğini düşünüyorum.

2023:07:04 16:24:53
Nesrin Taşar

Nesrin Taşar

Danışmanlarımız çok saygısız aradım sonuçlarını öğrenmek için çok terbeyesizce bir tavır sergiledile

2023:08:29 10:59:36
Melisa Kırık

Melisa Kırık

Hastaneyi arayıp birşey sorduğunda ilgisizlik ve tavırlı bir uslupla konuşma insanlara yardımcı olmayacaksanız yapmayın bu işi...

2023:05:17 06:27:17
Talha Soylu

Talha Soylu

Yoğun bir hastane olduğundan özellikle acil bölümüne biraz daha disiplin lazım çünkü çok dağınık çalışıyorlar kimsenin kimseden haberi yok. Onun dışında poliklinik bölümlerinde sıra bekleme ihtimaliniz yüksek. Rezervasyon yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Yoksa sıkıntı çekersiniz

2021:07:16 17:37:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı