Özel Bower Hospital

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Diyarbakır Özel Bower Hospital

Özel Bower Hospital, Diyarbakır şehrinde hizmet veren özel bir hastanedir. 1995 yılında kurulan hastane, uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastalarına kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

1995 yılında kurulan Özel Bower Hospital, o günden bu yana Diyarbakır ve çevresindeki hastalara sağlık hizmeti sunmaktadır. Hastanemiz, tecrübeli doktorları ve deneyimli sağlık personeli ile hastaların güvenini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Hastanemiz, her kesime hitap edebilmek için uygun fiyat politikaları belirlemiştir. Tedavi ve hizmetlerimizde şeffaf bir fiyatlandırma politikası izlemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • 24 saat acil servis hizmeti
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Özel Bower Hospital, hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunarak, her zaman hastalarının yanında olmayı ve onların sağlıklı bir yaşam sürmelerine destek olmayı hedeflemektedir. Hastanemizde her hasta bireysel ihtiyaçlarına uygun olarak değerlendirilir ve tedavi süreci bu doğrultuda planlanır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Yenişehir Özel Bower Hospital Yorumlar - 1

user281684

Diyarbakır Özel Bower Hospital Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Hastane personeli son derece ilgili ve profesyonel. Tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdiler ve her konuda yardımcı oldular. Hastanenin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Tek olumsuz yanı ise bazen randevu saatlerinde biraz bekleme süresinin uzun olmasıydı. Ancak genel olarak memnun kaldım.

2 Eylül 2024
Ece Ertuğral

Ece Ertuğral

Ben de 22 Kasım da Yunus Çavuş ta doğum yaptım. Doktorumdan çok memnunum kontrolüme yine ona gideceğim. Sadece doktorla bitmiyor ama. O gece aşağıdaki yorumlarda da bahsedildiği gibi hemşireler ilgisizdi benim de bebeğimin gece şekerine hiç bakılmadı sabah gelen ebe bakılmadı mı diye sordu. Ayrıca benim de sma testim yapılmamış hastanede sağlık ocağında tekrardan bebeğim ağlaya ağlaya topuk kanı verdi. Sabah çıkışım verilmeden birimdeki hemşirelere bu ilgisizliklerine gerekeni yapmadıklarına açıkçası üzüldüğümü ve kimseye hastaneyi önermeyeceğimi söyledim. Sadece baktılar. Üç gün sonra çocuk doktoru İbrahim Değer e kontrole gittik İbrahim hocadan çok memnun kaldım yine kontrole bebeğimi götüreceğim. Bir gece sarılık için yatış verildi. Fototerapi cihazı odaya geldi hemşireler yine ilgisizdi gözündeki korumayı açmıştı hemşire için gittiğimde erkek çalışanın iki hemşirenin de aşağıya gittiğini sonra geleceklerini söyledi hemşire açısından asla memnun kalmadım. Hastane temizdi yemekleri güzeldi. Yunus Çavuş ve İbrahim Değer hocalarımdan memnun kaldım buradan da teşekkürlerimi iletiyorum ama hemşirelerden memnun kalmadım.

2023:12:14 16:31:25
nejbir ergülaktaş

nejbir ergülaktaş

Diyarbakır bower hastanesine Dr yunus cavus iicn gittik Hocadan çok memnunuz ama hastahane çok sorumsuz 22 Kasım gecesi kadın doğum servisinde çalışan hemşireyi çağırmak için 3 defa gidiyorduk idraar sondasını sert ve özensiz çıkardi Bebeğin şekerine gece boyunca hiç bakılmadi Damar yolunu açan hemşire 4 denemeden sonra açtı Ameliyathanede personlerr hastamızı taşırken çok ilkeelce davrandı Yemeği ve konforu kunusmak bile istemiyorum Bir önceki doğumu Dicle memorialda yunus hoca tarafinda yapıldı Dicle memorial hasthanesinde kalite ve sağlık ciddiyeti vardı Son olarak bebekten alinan topuk kanı ve sma tarama kayıtları çok geç sisteme yükledikleri için sma taramasini ikinci kez aldık Sonuç olarak Dr yunus çavuş için de olsa bower hastahanesine adım atmam

2023:12:04 22:17:43
Hasan Hüsnü ALMAS

Hasan Hüsnü ALMAS

Diyarbakır'daki en iyi doktor kadrosuna sahip hastanelerinden biri olduğunu düşünüyorum.Fiziki koşulları da iyi. Çok sayıda kişiden memnuniyeti dile getiren sözler duydum.Söz konusu hasta olunca en önemli iki faktörden biri doktor diğeri de hastanenin sahip olduğu teknolojik donanım ve teknik imkanlar oluyor.

2022:10:29 19:59:34
Ruken Şahin

Ruken Şahin

Muayene olmadım ama kadın doğum için randevu almıştım 1250 tl denildi daha iyi hastaneler var bu kadar pahalı değil . Pahalı boşuna gitmeyin ben 1250 TL yi duyunca hastaneden çıktım direkt. bence paranıza yazık olur.

2023:08:04 08:47:52
mervan öztekin

mervan öztekin

Doktorları çok iyi ama hemişire vs diğer sağlık çalışanları çok kötü mümkünse hiç gitmeyin ama doktorun hakkı olmazsa bu bir yıldızı da vermem yoğum bakımdaki hastamıza çok kötü baktılar + korudardaki sesleri de cabası

2023:11:16 18:36:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Diyarbakır Yenişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı