Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Diyarbakır Yaşam Home

Yaşam Home, Diyarbakır şehrinde bulunan bir mobilya mağazasıdır. 2005 yılında kurulan işletme, kaliteli ve şık mobilya ürünleri sunmaktadır.

Tarihçe

Yaşam Home, kurulduğu günden bu yana müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı ilke edinmiştir. Yılların verdiği deneyimle, her geçen gün müşteri memnuniyetini arttırmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Yaşam Home, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunarak, herkesin evini güzelleştirmeyi amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve dayanıklı malzemeler
  • Profesyonel ve yardımsever personel
  • Özel tasarım seçenekleri
Yaşam Home, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, ev dekorasyonunda en iyi seçenekleri sunmaktadır. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatlarla buluşturarak müşterilerine keyifli alışveriş deneyimi yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Yaşam Home Yorumlar - 1

user281654

Diyarbakır Yaşam Home Ev Eşyaları Mağazası oldukça geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Mağazada kaliteli ve şık ürünler bulmak mümkün. Ayrıca çalışanların ilgili ve yardımsever olmaları da memnuniyet verici. Fiyatlar da oldukça makul seviyede. Kesinlikle tercih edilebilecek bir mağaza.

2 Eylül 2024
Nezahat Özer Bıçak

Nezahat Özer Bıçak

Satış zamanında göstermiş oldukları itina ve özeni satış sonrası hizmetlerinde de gösteren bir işletme. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023:07:17 17:39:22
Dilan Seda #tekcareuzay

Dilan Seda #tekcareuzay

perde çeşidi bol.diyarbakirda sayili perdecilerden bu anlamda ayrica modern dekoratif ürünlere yine bu magazada rastlayabiliyosunuz ikinci perdemi yaptırmak için yine uğrayacagim:)) fiyat olarak perde kalitesine göre fiyatlar fazla gelebilir ancak ayni urunde baska yerlere kiyasla bence uygun👍🏻

2020:01:08 11:26:27
Mesure Çetinkaya

Mesure Çetinkaya

Yaşam perde, gerek cok çesitli perde secenekleriyle ve gerekse dogru perdeyi secmemiz hususunda yaptikları harika yönlendirmeleriyle bu işi profesyonel bir çizgide icra ediyorlar. Magazada bulunan aksesuarlar ise sahane ancak epey pahalı. Perde konusunda dogru adres olduklarını söyleyebilirim.

2019:04:01 15:05:13
Saylanlar perde Ev tekstili

Saylanlar perde Ev tekstili

Kaliteli ve lüks ve aynı zamanda hizmet olarak da güvenli bir adrestir ve uygun fiyatDiyarbakır için güzel bir Perde dünyası olarak müşterilerin gönül rahatlığıyla alışverişini yapabileceği Ender yerlerden bir mekandır

2019:05:30 06:03:33
Selahattin Yağmur

Selahattin Yağmur

Alanında 1 numara olduğuna inanıyorum herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum

2020:01:25 08:55:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–19:30
  • Salı 09:30–19:30
  • Çarşamba 09:30–19:30
  • Perşembe 09:30–19:30
  • Cuma 09:30–19:30
  • Cumartesi 09:30–19:30
  • Pazar Kapalı

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı