Diyarbakır Gençlik Hizmetleri Ve Spor il Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü

1992 yılında kurulan Diyarbakır Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü, gençlere spor yapma imkanı sunan bir kuruluştur. Müdürlük, gençlerin bedensel ve ruhsal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Fiyat politikası, gençlerin spor yapmalarını teşvik etmek amacıyla oldukça uygun tutulmuştur. Müdürlük, gençlerin maddi durumlarına bakılmaksızın herkesin spor yapabilmesini sağlamaktadır.

Hizmetlerimiz:

  • Spor salonları
  • Futbol sahaları
  • Yüzme havuzları
  • Gençlik kampları
Müdürlüğümüz, gençlerin sağlıklı bir yaşam sürmelerine olanak tanıyan modern tesisleri ve uzman personeli ile tercih edilmesi gereken bir kuruluştur. Gençlerin sosyal aktivitelerle bir araya gelmelerini sağlayarak toplumsal dayanışmayı arttırmayı hedeflemekteyiz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Yenişehir Diyarbakır Gençlik Hizmetleri Ve Spor il Müdürlüğü Yorumlar - 1

user281502

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Spor Salonu oldukça modern ve donanımlı bir tesis. Spor salonunda geniş bir alan bulunmakta ve çeşitli spor aktiviteleri için uygun bir ortam sunmaktadır. Ayrıca temizlik ve düzen konusunda da oldukça titiz bir şekilde işletilmektedir. Personelin ilgisi ve yardımseverliği de oldukça memnuniyet verici. Genel olarak Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Spor Salonu'nu 5 üzerinden 4 puanla değerlendiriyorum.

1 Eylül 2024
veysel güllü

veysel güllü

1 senedir burdayız gayet güzel. Şahin hocamıza teşekkürler. Salon için de bir önerim var. Giyinme odalarının çocuklara göre mi kız çocuk/erkek çocuk ayrı olduğu ya da ebeveynlere göre mi kadın/erkek ayrı olduğu belli değil. İçerisi karışık. Bunun kesin yazılarla belirtilmesi gerekiyor

2023:05:27 09:12:57
Ahmet Pehlivan

Ahmet Pehlivan

Konum olarak berbat. Medeniyet şehri Diyarbakır'a böyle işe yaramaz mekanlar açarak hiç bir şeye hizmet etmemek... Dünya çapında sporcu yetiştirmek gibi bir amacı, hizmeti kendine vizyon edinmiş Spor Bakanlığına bağlı müdürlüğün sadece görünürde birşeyler yapması utanç vericidir. Halen dünya genelinde ses getiren bir sporcu çıkaramamış olması kendilerine adına bazı soru işaretlerine cevap bulmaları gerek ve arz haline gelmiştir.

2018:07:25 14:29:11
Tuncay Sönmez (Mavi huyumdur.)

Tuncay Sönmez (Mavi huyumdur.)

Diyarbakır'lı gençler ve kendini genç hissedenler için mükemmel bir tesis olmuş.

2023:02:04 13:26:42
ömer faruk Şimşek

ömer faruk Şimşek

Şu tesislerden yararlanma imkanlarını artırılsa ne iyi olur. Sayısı da artmalı.

2022:08:13 18:05:58
Yaşar ALTAY

Yaşar ALTAY

Cok temiz

2020:01:29 18:32:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Diyarbakır Yenişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı