Gökkuşağı Spor Kompleksi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Gökkuşağı Spor Kompleksi Diyarbakır

Gökkuşağı Spor Kompleksi, Diyarbakır şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir tesisdir. 2005 yılında kurulan kompleks, geniş bir alan üzerine kurulmuş olup, modern ekipmanlar ve profesyonel antrenörler ile hizmet vermektedir.

Tarihçe

Gökkuşağı Spor Kompleksi, spor ve sağlıklı yaşam konusunda farkındalık yaratmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde hizmet kalitesini arttırarak, bölgenin önde gelen spor komplekslerinden biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Günlük giriş ücreti: 50 TL
  • Aylık üyelik: 200 TL
  • Yıllık üyelik: 1500 TL

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern spor salonu
  • Profesyonel antrenörler eşliğinde dersler
  • Kapalı yüzme havuzu
  • Sauna ve buhar odaları
  • Kafe ve dinlenme alanları
Gökkuşağı Spor Kompleksi, kaliteli hizmet anlayışı ve geniş olanaklarıyla Diyarbakır'da spor yapmak isteyen herkes için ideal bir seçenektir. Profesyonel ekipmanlar ve uzman antrenörler ile sağlıklı bir yaşam için bize katılın!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bağlar Diyarbakır Gökkuşağı Spor Kompleksi Yorumlar - 1

user281460

Diyarbakır Gökkuşağı Spor Kompleksi Spor Salonu oldukça modern ve geniş bir tesise sahip. Burada spor yaparken kendimi çok rahat hissediyorum. Ekipmanlar oldukça kaliteli ve temiz. Antrenörler de oldukça profesyonel ve yardımseverler. Ayrıca spor salonunun konumu da oldukça merkezi ve kolay ulaşılabilir. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Eylül 2024
Ömer Faruk TOĞRUL

Ömer Faruk TOĞRUL

Suyu çok kötüydü havuz küçücük hiç güzel değildi. Gerçekten tavsiye etmem. Alternatif yerler araştırın

2023:07:01 06:33:29
Ceren Sıla Tur

Ceren Sıla Tur

3 saat hakkiniz var parayi verdikten sonra ogreniyorsunuz hijyen bakimindan hic iyi degil su cok bulanik tuvalet konusunda da cok kotu kokuyor ve ara ara havuza kokusu geliyor yerler cok islak ve kaygan zemin , ustelik calisanlar biraz kotu davraniyor bugun bir calisan kalabaligin icinde birine yuzmeyi ogretiyordu ve bize zaten yuzmeyi biliyorsunuz yarim saat baska yerde yuzun diyor zaten kucucuk havuz sınırlı zamanimiz var birakin istedigim yerde yuzelim asla 75₺ etmez havuzun merdivenleri de kirik zaten kisacasi gitmeyin

2022:08:25 13:31:37
Deren Bal

Deren Bal

Çalışanları ayakta uyuyor. Çok tedbirsizler çok sorumsuzlar. Bugün bayanlara ait olmasına rağmen havuzun motoru bozulmuş yanmış erkekleri iceri aldılar bize çıkın dediler bizde paramızı verin dedik. Çünkü herkes yeni gelmişti parayı da vermediler bizde çıkmadık. Artı bir kız bugün motor yerine düştü olebilirdi o kız orda açık bırakmışlar o motorların olduğu yere. Yani ben böyle iğrenç sorumlu görmedim. Paramzla rezil olduk. Kesinlikle çalışanların değişmesi gerekiyor. Bu ilk sorunlarımız değil ama bu defa artık yeter.

2021:08:04 14:26:55
Seval B

Seval B

Berbat bir yer çalışanlar aşırı kaba ben müşteriye daha önce hiç bu kadar kötü davranılan bir yer daha görmedim. Resmen paramızla azarlanıyoruz. Zamanında bir çok kişiye önermiştm burayı sayemde bir sürü müşteri kazandılar. Ama bugün gördüğüm muameleden sonra asla kimseye önermem. Acilen çalışanların değişmesi gerekiyor. Bu çalışanlarda gittikçe daha çok müşteri kaybedecekler

2021:08:20 19:28:26
Yasemin

Yasemin

Hayatımdaki en kotu tecrubeydi. Çalışanlar kaba terbiyesiz ilgisiz bilgisiz . 25 TL ye değmeyecek bir yer. Kesinlikle tavsiye etmiyorum . Hem havuz hem hamamı kullandım .mikrop kapip hastalanmaniz an meselesi. Havuzu küçük kirli ve aşırı soğuk . Üstelik yalancılar birinin söylediği diğeriyle çelişiyor. Kalorifer ler kış ayına rağmen yanmıyor havuzda titreyerek yüzüyorsunuz . Bu durumları söylediğiniz de kabul etmiyorlar . Insanlarla nasıl iletişim kurulur bilmiyorlar. Banyolar saç dolu mideniz alt ust oluyor. Bence kesinlikle gitmeyin o parayla gidin ciğer yiyin 😊

2020:01:29 09:27:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–00:00
  • Salı 09:00–00:00
  • Çarşamba 09:00–00:00
  • Perşembe 09:00–00:00
  • Cuma 09:00–00:00
  • Cumartesi 09:00–00:00
  • Pazar 09:00–00:00

Bağlar Diyarbakır 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı