Sirius Pilates

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Diyarbakır Sirius Pilates

Sirius Pilates, Diyarbakır şehrinde hizmet veren bir pilates stüdyosudur. 2010 yılında kurulan işletme, uzman eğitmenler eşliğinde pilates dersleri sunmaktadır.

Tarihçe

Sirius Pilates, sağlıklı yaşam ve sporun bir arada olduğu bir ortam yaratmak amacıyla kurulmuştur. İşletme, müşterilerine kaliteli hizmet sunarak kısa sürede popülerlik kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Haftalık ders paketleri
  • Aylık üyelik seçenekleri
  • Bireysel dersler

Önemli Özellikler

  • Uzman eğitmenler
  • Modern ekipmanlar
  • Grup dersleri ve bireysel ders seçenekleri
  • Konforlu ve temiz ortam
Sirius Pilates'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman eğitmenlerimizle çalışarak vücudunuzu güçlendirebilir, esnekliğinizi artırabilir ve stresinizi azaltabilirsiniz. Ayrıca, modern ekipmanlarımız ve temiz ortamımız sayesinde keyifli bir pilates deneyimi yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Sirius Pilates Yorumlar - 1

user281422

Diyarbakır Sirius Pilates Spor Salonu oldukça profesyonel ve kaliteli bir hizmet sunuyor. Eğitmenlerin deneyimi ve ilgisi sayesinde dersler çok verimli geçiyor. Salonun temizliği de oldukça dikkat çekici. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Eylül 2024
Av. Öykü Tecimer

Av. Öykü Tecimer

Stüdyonun kapısından girdiğiniz anda sizi karşılayan sıcak ve eğlenceli ortamı, tecrübeli kadrosu ile size iyi ki gelmişim dedirtecek bir yer. Grup derslerinde dahi birebir ders alıyormuşçasına gösterilen özel ilgi sizi tatmin ediyor. Herkese tavsiye ettiğim ve asla pişman olmayacağınız bir pilates stüdyosu.

2022:07:18 11:14:24
Emel Hezar

Emel Hezar

Danisanlarina kıymet veren kendimi en özel hissettigim yer .Eğitmeni ve kurucuları şahane. İlgi alaka ve üye takibi on numara beş yıldız.iyi ki sizinleyim iyi ki varsınız. Kahrolsun pilav patates yaşasın siriusla plates🌟🌟🌟🌟😇😇😇😇

2022:07:18 10:44:49
Tuncer Şenel Hukuk ve Danışmanlık Bürosu

Tuncer Şenel Hukuk ve Danışmanlık Bürosu

Büro çalışanlarımıza gösterdikleri ilgi,alaka ve özenle kendilerini çok özel hissettiler. İyi ki sizi bulup anlaşma yapmışız. Bürodaki sakinlik ve huzuru sizden aldığımız yoga ve pilates seanslarına borçluyuz ☺️☺️

2022:07:18 11:02:11
Acemi Oyuncu

Acemi Oyuncu

Tatlımı tatlı iki kadın istihdamı olan bu stüdyo bence birçok mekana göre çok nezih ve düzgün bir yer. Kapıdan içeri girdiğiniz ilk anda farkı göreceksiniz. ☺️

2022:07:18 10:58:50
taner güler

taner güler

Kesinlikle çok güzel bir mekan güler yüzlü hizmeti,ekip ve ekipmanlarıyla sıkı ve sağlıklı bir vücüt için gidilmesi gereken bi yer

2022:07:18 11:00:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar Kapalı

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı