Çilek Spor Salonu Selehattin Eyübbi Bulvarı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Çilek Spor Salonu Diyarbakır Selehattin Eyübbi Bulvarı

Çilek Spor Salonu, Diyarbakır şehrinde bulunan modern ve donanımlı bir spor salonudur. Müşterilerine geniş bir yelpazede spor hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Çilek Spor Salonu, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yapma imkanı sunan salonumuz, her yaş ve seviyedeki sporcu için uygun programlar sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Haftalık grup dersleri
  • Bireysel antrenman seansları

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern ekipmanlar
  • Profesyonel eğitmenler
  • Çocuklar için özel spor programları
  • Sağlık ve beslenme danışmanlığı
Çilek Spor Salonu, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak herkesin spor yapma imkanı bulabileceği bir ortam sunmaktadır. Profesyonel eğitmenlerimiz ve geniş hizmet yelpazemiz ile sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Çilek Spor Salonu Selehattin Eyübbi Bulvarı Yorumlar - 1

user281370

Diyarbakır Çilek Spor Salonu Selehattin Eyübbi Bulvarı'nda bulunan bir spor salonudur. Salonun geniş ve modern ekipmanlarıyla donatılmış olması oldukça memnuniyet verici. Ayrıca temizlik ve hijyen konusunda da oldukça titiz davranıldığını gözlemledim. Ancak bazı zamanlarda yoğunluktan dolayı ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak spor salonundan oldukça memnun kaldım.

1 Eylül 2024
Rojda Celebi

Rojda Celebi

Gerçekten 1 ayda farkı hissedebiliyorum emekleriniz için teşekkürler Çilek Spor ve bizimle çok güzel ilgilenen sporu sevdiren Kübra Hocam...

2024:01:09 09:03:39
Damla Kılıç

Damla Kılıç

Enerjik hocalarımız Hatice hanım, Kübra hanım ve Hilal hanımla dersler çok eğlenceli. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadan zayıflıyoruz 😊

2023:12:09 11:45:42
gülsüm katran

gülsüm katran

Cok iyi bir yer daha bir ay oldu vücudum gayet iyi toparlandı herkese tavsiye ederim 🥰

2023:12:29 11:57:42
Tuğçe Demirci

Tuğçe Demirci

Bu spor salonunun en güzel tarafı Hatice Hoca o gerçekten mükemmel bir kadın. Onun sayesinde çok çabuk kilo verebiliyorsunuz sadece bu da değil enerjisi o kadar yüksek ki bu size de yansıyor. Hem kadınlara özel olduğu için daha rahat bir ortamı var ,hijyene de önem veriliyor. Ben tavsiye ediyorum kesinlikle

2022:07:26 08:37:58
gizem dilimen

gizem dilimen

Reformer pilates öğrenciniz olarak her gün git gide ilerlediğimi hissediyorum. Kübra hocamın derslerinde on besten geriye saymak hiç bu kadar verimli olmamıştı:) Hatice hocam , Kübra hocam güzel enerjinizle daha çok yolumuz var :)

2022:10:28 13:04:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı