Club Marduk Spa &fitness

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Club Marduk Spa & Fitness Diyarbakır

Club Marduk Spa & Fitness, Diyarbakır şehrinde hizmet veren bir spor ve sağlık merkezidir. 2005 yılında kurulan işletme, müşterilerine geniş bir yelpazede hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Club Marduk Spa & Fitness, Diyarbakır'ın en köklü spor merkezlerinden biridir. 16 yıllık deneyimi ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Üyelik paketleri ve günlük giriş seçenekleri mevcuttur.
  • Fiyatlar, hizmet alınan süreye ve pakete göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Modern fitness ekipmanları ve profesyonel antrenörler
  • Spa hizmetleri ve masaj seçenekleri
  • Grup dersleri ve özel ders imkanları
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
Club Marduk Spa & Fitness'i tercih etmeniz için birçok neden var. Profesyonel ekipmanlar, uzman antrenörler ve geniş hizmet yelpazesi ile sağlığınıza değer veren bir merkezde spor yapabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Club Marduk Spa &fitness Yorumlar - 1

user281346

Diyarbakır Club Marduk Spa & Fitness Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir tesis. Burada hem spor yapabilir hem de rahatlayabilirsiniz. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Ancak bazı ekipmanların yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak keyifli bir deneyim yaşadım.

1 Eylül 2024
Zeynep Gül

Zeynep Gül

Tesis ve verilen hizmet tamamen ihtiyacınızı karşılıyor benim için en önemli olan hijyen ve hizmet kısmıydı başta tereddüt etsemde tesise geldiğimde karşılaştığım güler yüz ve isteklerimin karşılanması beni çok etkiledi sadece bir spor salonu değil.Üyeliğimi uzatmaya karar verdim bu güzel hizmet karşısında.Güler yüz ve disiplinli çalışma için tüm çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.

2024:01:21 14:38:39
Heja Yayık

Heja Yayık

3 aydır aktif geliyorum tesis gerçekten ilgili güler yüzlü çalışanları ile alanları aktiviteleri ile güzel bir hizmet veriyorlar. Kadınlara bir çok alan sunmaları ayrıca çok hoş bir durum .

2024:01:21 14:30:08
ilhan güler

ilhan güler

Tesis 5 yıldız konseptinde spor yapmak için alternatif bol , yapılan dersler güzel hocalarda gayette iyi Ali hoca nın dersleri özellikle çok iyi sadece fiyatlar yüksek umarım bir gün tekrar normale döner.

2022:12:17 11:32:09
Ariyam

Ariyam

Telefon ile arayan bayanla iletişimsel problem yaşadım.Bi konuda fikrimi söylüyorum direkt dinlemeden söze dalıyor.Kavga eder gibi konusuyor.Üslubu çok kötü.Doğru iletişim herseydir diyorum sadece.

2023:12:28 13:56:10
Sunay Kygsz

Sunay Kygsz

Daha önce kızımı 3 aylık gönderdiğim kendim için de Kayıt yaptırmağı düşünüyordum ancak beni arayan ve üslubu çok kötü olan bir temsilcileri sayesinde gitmekten vazgeçtim ve asla Club Marduk spa & fitness çalışanlarını gözden geçirmelerini ve insanlar ile nasıl bir üslupla konuşması gerektiğini bilenler ile çalışmalarını öneririm

2023:09:30 15:22:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:30–23:00
  • Salı 06:30–23:00
  • Çarşamba 06:30–23:00
  • Perşembe 06:30–23:00
  • Cuma 06:30–23:00
  • Cumartesi 08:00–21:30
  • Pazar 08:00–21:30

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı