New Energy Fitness & Wellness

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

New Energy Fitness & Wellness Diyarbakır

New Energy Fitness & Wellness, Diyarbakır şehrinde spor ve sağlık alanında hizmet veren bir kuruluştur. 2005 yılında kurulan işletme, geniş bir fitness alanı, modern ekipmanlar ve deneyimli antrenörler ile müşterilerine kaliteli bir spor deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

New Energy Fitness & Wellness, Diyarbakır'da spor ve sağlık sektöründe öncü bir kuruluş olarak hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmetlerini sürekli geliştirmektedir.

Fiyat Politikası

  • Üyelik paketleri ve bireysel antrenman seansları mevcuttur.
  • Fiyatlar, hizmet alınan süre ve sıklığa göre değişiklik gösterebilir.
  • Öğrenci ve öğretmenlere özel indirimler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern fitness alanı
  • Deneyimli ve sertifikalı antrenörler
  • Farklı grup dersleri ve aktiviteler
  • Sağlık ve beslenme danışmanlığı hizmetleri
New Energy Fitness & Wellness'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı, deneyimli kadrosu ve modern ekipmanları ile spor yaparken keyif almanızı sağlayacak bir ortam sunmaktadır. Sağlıklı yaşamınıza adım atmak ve formda kalmak için New Energy Fitness & Wellness'i ziyaret edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar New Energy Fitness & Wellness Yorumlar - 1

user281328

Diyarbakır New Energy Fitness & Wellness Spor Salonu oldukça modern ve donanımlı bir spor salonu. Burada hem fitness yapabilir hem de çeşitli grup derslerine katılabilirsiniz. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

1 Eylül 2024
İmran Azboy

İmran Azboy

Sıcak temiz bir ortam. Personel ller gayet ilgili. Her aksam farkli turde etkinlikler var. Spining de zumbaya salsa dan sıra gecesi etkinliklerine kadar farkli cesitlilikte etkinlikler mevcut. Spa bolumu de bulunmakta burda turk hamam sauna tuz odası şok kovası havuz ne ararsanız var. Geleneksel türk hamaminda geleneksel hamam eglenceleri bile düzenlenebiliyor.

2018:10:13 17:12:10
Murat Kutlu

Murat Kutlu

Hijyen önemli değil bünyem güçlü diyorsanız gidebilirsiniz. Kayıt esnasında her türlü yetkili sizinle ilgilenecektir daha sonra bir sorun ve problemde, müdür yok, yetkili maalesef burda değil cevabı ile karşılaşıyorsunuz.Çalışan personel işletme hakkında bilgi sahibi değil, bir kere kayıt yaptırdı iseniz maalesef katlanmak zorunda kalacaksınız.Tavsiye mi kesinlikle hayır…

2023:05:27 21:41:27
ZÜLKÜF ÇOLAK

ZÜLKÜF ÇOLAK

Mükemmel bir spor salonu: sauna , Türk hamamı, buhar odası, tuz odası, yüzme havuzu, gelişmiş spor aletleri , ilgili hocaları ve hijyene verilen önem çok beğendim.

2018:05:26 08:50:41
Barış Polat

Barış Polat

Gayet güzel ve temiz spinningler çok eğlenceli özellikle Spinningdeki pt işini çok iyi biliyor. Eksilerde var, mesela bazı aletlerin bakıma ve onarıma ihtiyaci var, bazı ptler sadece boş boş ortalıkta geziyor ve somurtkanlar bu yüzden bı çok insan onlara soru sormaya çekiniyor ve genel olarak diğer insanlara sorup öğrenmeye çalışıyorlar. Pandemiden önceki hali olsa 5 yıldız verirdim. İyi çalışmalar...

2023:01:27 17:09:07
İsa ÖKSÜZ

İsa ÖKSÜZ

Arkadaşlar benim düşüncem tamamiyle sporla akasız bir yer. Yeri kötülemek gibi bir amacım yok ancak şikayet vara bakabilirsiniz.erkekler saunayı dörtten sonra kullanır burda bir eksi, buhar speetciler için açık değil zaten ortak kullanım ve bazı aletler yok. İçerde bir gruplaşma var. İnsanlar içerde bir birini çekemiyor. İnsanlar burda sretonin hormonu salgılamıyor tamtersi sitres bir yer. Benim bu düşüncem. kötülemek gibi bir amacım yok. Gördüğüm kadarıyla kimseden ter bile çıkmıyor

2023:02:21 12:48:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:30
  • Salı 09:00–22:30
  • Çarşamba 09:00–22:30
  • Perşembe 09:00–22:30
  • Cuma 09:00–22:30
  • Cumartesi 09:00–21:30
  • Pazar 09:00–21:30

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı