Fortius Sportive Club

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Fortius Sportive Club Diyarbakır

Fortius Sportive Club, Diyarbakır şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir spor kulübüdür.

Tarihçe

Fortius Sportive Club, 2010 yılında spor tutkunlarına kaliteli hizmet sunmak amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, müşteri memnuniyetini ve sporun önemini ön planda tutarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri

Önemli Özellikler

  • Modern ve donanımlı spor salonu
  • Profesyonel antrenörler
  • Geniş grup dersi seçenekleri
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
Fortius Sportive Club, spor yaparken keyif almanızı ve hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak profesyonel bir ekip ve donanımlı bir ortam sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bağlar Diyarbakır Fortius Sportive Club Yorumlar - 1

user281316

Diyarbakır Fortius Sportive Club Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada birçok farklı spor aktivitesi yapabilirsiniz. Ekipmanlar oldukça kaliteli ve temiz. Antrenörler de oldukça profesyonel ve yardımseverler. Salonun temizliği ve düzeni de oldukça başarılı. Ancak bazen yoğun saatlerde kalabalık olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

1 Eylül 2024
Benn Alsancak

Benn Alsancak

Telefonla fiyat bilgisi almak için aradığımda fiyat bilgisi veremeyeceklerini duymak bana çok ilginç geldi, telefonla yada yüzyüze ne değişecek çok merak ediyorum, biraz daha şeffaf olmanızı beklerdim nacizane düşüncem.cok sert ve yıkıcı bir dil kullanıyorsunuz, daha yapıcı ve pozitif olmanızı beklerdim. daha fiyat bile veremeyen ve bunun cevabını vermeyen bir müessseye tek yıldız bile fazla.

2024:01:15 13:47:42
Mehmet Doğru

Mehmet Doğru

Mehmet Doğru1 yorum4 gün önceYENİSporla daha önceden alakam yoktu, kayıt yaptırırken aletleri kullanmayı bilmediğimi belirttim zaten yardımcı olacaklarını söylediler, sanki daha önceden evde spor salonum vardı, ikinci kez salona gidişim, 3 hoca orda spor yapmalarını izliyorum, bir hocamıza rica ettim makine nasıl düzeliyor diye sağ olsun geldi yarım düzeltti gitti, ben makineye makine bana bakıyor, spor hocalarının spor yapmalarını izlemek için çok iyi bir spor salonu, ilk kez spora gideceklerin uzak durmasını tavsiye ederim, iyiki 1 aylık kayıtİşletme sahibinin yanıtıMehmet bey sırf bu yorumunuz için genel toplantı yapıldı.1. Par-q’nuz alınmış2. Vücut ölçümleriniz alınmış3. Program yazılmış4. 1 hafta boyunca size tüm hareketler teker teker gösterilmiş buna rağmen5. Mesaideki hocamız sizinle ilgileniyor, o sırada farklı bir üyeye yardımcı oluyor diye mesaide olmayan hocalarımızın antrenmanını ha bire bölüp yardımcı olmalarını istiyorsunuz, buna rağmen sizinle mesaide olmayan hocalar bile ilgileniyor.6. Ama siz her geldiğinizde başınızda bir hocanın dikilip sizinle özel birebir ilgilenmesini istiyorsunuz ve bunu isterken diğer üyelerin hakkına giriyorsunuz fakat görünen o ki umurunuzda değil.Cevabı hayretle okudum çok komik bir cevap, bir kere bir hafta ilgilenildi diyorsunuz ben sadece 2 gün salona geldim 2.gün bu sorun çıktı yarıda bırakıp çıktım, 3 hocanız oradaydı ben geldiğimde hangi hocanız mesaide hangisi değil ben nerden bilecem açıp kamera kayıtlarınızı izleyin bence hangi üyelere yardımcı oluyorlar acaba, kaç kez diğer üyelere yardımcı olurken onları çağırmışım, antrenmalarını ha bire bölüyormuşum bari iftira atmayın ayıptır, bir de mesaide olmayan hocalar ilgileniyormuş benimle şaka gibi, ben kayıt yaptırıken de üzerine basa basa belirttim makinelerin kullanımınında yardımcı oluyormusunuz diye hocalar sürekli ilgileniyor dediniz bana keşke o zaman belirtseydiniz 2.gün hocalar ilgilenirse diğer üyelerin hakkına giriliyor diye, yalan dolan

2023:11:11 15:44:29
musa

musa

1 yıldan fazla üyesi olduğum mekan. Fiyat performans açısından uygun bir yer. PT ler genel olarak BESYO öğrencilerinden oluşuyor. Çalışanlar güler yüzlü ve sıcak. Genel olarak nezih bir atmosferi var. Grup dersleri vs de var. Girişte komple kapalı cafe bölümü var. Havalar soğuyunca içerde soba kuruluyor ve sigara içmek de serbest. Bütün bu dumanlar antrenman sahasına kadar geliyor. Özellikle antrenman alanını ilgilendiren tamir işleri gün içinde herhangi bir saatte yapılıyor ve çok kötü görüntü oluşturuyor. Bu temel konular düzelmediği sürece elit bir mekan olamaz diye düşünüyorum.

2024:01:14 20:32:02
erol TANRIKULU

erol TANRIKULU

4. Yılım. Hâlâ sıkılmadan gelebiliyor ve sporumu yapabiliyorum. Açıldıkları gün ki kaliteleriyle devam

2023:11:16 14:46:37
Ahmet Günenç

Ahmet Günenç

Zemin + 2kat ile hizmet sundukları sportif faaliyet alanı temizliğine dikkat edilen spor malzemeleri ve tecrübeli eğitmenleri ile kaliteli bir hizmet sunmaktadır.

2023:03:21 06:13:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–23:00
  • Salı 07:00–23:00
  • Çarşamba 07:00–23:00
  • Perşembe 07:00–23:00
  • Cuma 07:00–23:00
  • Cumartesi 08:00–21:00
  • Pazar 08:00–21:00

Bağlar Diyarbakır 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı