Diyarbakır Atlas Spor Salonu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Diyarbakır Atlas Spor Salonu

1998 yılında kurulan Diyarbakır Atlas Spor Salonu, şehrin en köklü spor merkezlerinden biridir. Spor salonumuz, fitness, aerobik, pilates, boks, kick boks, yoga gibi birçok farklı spor dalında hizmet vermektedir. Ayrıca, profesyonel antrenörler eşliğinde bireysel antrenman programları da sunmaktayız.

Fiyat politikamız, herkesin spor yapabilmesini sağlayacak şekilde uygun ve esnek bir yapıya sahiptir. Aylık, üç aylık veya yıllık üyelik seçenekleri ile müşterilerimize geniş bir seçenek sunmaktayız.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Geniş ve modern spor salonu ekipmanları
  • Profesyonel ve deneyimli antrenörler
  • Çeşitli spor aktiviteleri ve dersleri
  • Temiz ve hijyenik ortam
Diyarbakır Atlas Spor Salonu'nu tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekibimiz ve geniş hizmet yelpazemiz ile spor yaparken keyif alacak, formda ve sağlıklı bir yaşam sürdüreceksiniz. Siz de bize katılın ve sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralayın!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bağlar Diyarbakır Diyarbakır Atlas Spor Salonu Yorumlar - 1

user281302

Diyarbakır Atlas Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada birçok farklı spor aktivitesi yapabilirsiniz. Ekipmanlar oldukça kaliteli ve temiz. Ayrıca antrenörler de oldukça profesyonel ve yardımseverler. Salonun temizliği de oldukça iyi düzeyde. Ancak bazen yoğun saatlerde kalabalık olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

1 Eylül 2024
Zeki Peker

Zeki Peker

Çok güzel ve uygun bir spor salonu. Bir bölümünde kickbox dersleri verilirken bir bölümünde de normal spor yapılıyor. Kickbox dersleri haftada 3 gün veriliyor. Salı, perşembe ve cumartesi günleri. ders saatleri küçükler için akşam saat 8de büyükler için ise saat 9da başlıyor. Burada ders alan öğrenciler Türkiye şampiyonasına katılabiliyorlar. Şampiyonada dereceye giren birçok öğrencileri vardır. Salonun sahibi olan Hakan Akyüz hoca da birçok derece ve madalyaya sahiptir. Spor salonu sabah saat 10dan gece 12ye kadar açıktır. Günün her saatinde spor yapmak mümkün. Zayıflamak isteyenler, kilo almak isteyenler, vücutlarını geliştirmek isteyenler veya formunu korumak isteyenler rahatlıkla gidebilir bu salona. Her çeşit spor aleti bulunmaktadır. Duş almak isteyenler için duş yerleri de mevcuttur.

2019:11:08 06:10:34
cemre sönmez

cemre sönmez

Bir sorum olacaktı.Oraya kayıt olduğumuz zaman günlük gelim saati (spor salonunda kalma süresi) var mı?

2023:02:18 17:19:23
Alim Bora Ölmez

Alim Bora Ölmez

Ter kokusu insanı boğuyor

2023:10:01 08:40:05
Mehmet Eşref Altun

Mehmet Eşref Altun

berbat.. bodrum kati. havasiz ve les gibi kokuyor. fiyat 120 tl. kayapinar spor kompleksne kaydoldum ve super bir yer ve 40 tl:))

2019:10:26 20:07:58
Hamit ÖNEMLİ

Hamit ÖNEMLİ

Milli sporcunun kendi mekanı... Akademik bilgisiyle eğitimci kimliği ve de sporcu kişiliğiyle mükemmel yönetiyor... Herkese tavsiye ederim...

2021:07:08 16:59:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–23:30
  • Salı 10:00–23:30
  • Çarşamba 10:00–23:30
  • Perşembe 10:00–23:30
  • Cuma 10:00–23:30
  • Cumartesi 10:00–23:30
  • Pazar Kapalı

Bağlar Diyarbakır 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı