Dragon fitness clup

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Diyarbakır Dragon Fitness Club

Dragon Fitness Club, Diyarbakır şehrinde spor yapmayı sevenler için hizmet veren bir spor salonudur. 2005 yılında kurulan işletme, geniş ve modern ekipmanlarıyla müşterilerine kaliteli bir antrenman deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

Dragon Fitness Club, spor tutkunlarına hizmet vermek amacıyla kurulmuş olup, yıllar içinde sürekli gelişerek bugünkü konumuna gelmiştir. Profesyonel antrenörler eşliğinde müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri

Önemli Özellikler

  • Geniş ve modern ekipmanlar
  • Profesyonel antrenörler
  • Grup dersleri ve bireysel antrenman imkanları
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
Dragon Fitness Club, kaliteli hizmet anlayışı ve profesyonel ekibiyle Diyarbakır'da tercih edilmesi gereken bir spor salonudur. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, herkesin spor yaparken keyif almasını ve hedeflerine ulaşmasını sağlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Dragon fitness clup Yorumlar - 1

user281292

Diyarbakır Dragon fitness clup Spor Salonu oldukça geniş ve modern ekipmanlara sahip bir spor salonu. Burada antrenman yaparken hem keyif alıyorum hem de verimli bir şekilde çalışabiliyorum. Temizlik konusunda da oldukça titizler ve hijyenik bir ortam sunuyorlar. Antrenörler de oldukça ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Eylül 2024
RIDVAN EYİCAN

RIDVAN EYİCAN

Beklentinize göre gidilebilecek bir yer havuz yok fazla büyük bir alanı da yok duş alabileceğiniz yer var kafeteryası var spor aletlerini kendiniz çalışıyorsunuz arada bir aletlerde sıra beklemesi oluyor ama ortam güzel kimse kimseye bakmıyor herkes kendi halinde başlangıç olarak gidilebilecek bir yol üzerinde çayınızı kahvenizi içeceğiz mekanlara yakın otopark sorunu yaşayabilirsiniz iyi sporlar

2023:07:28 13:46:31
CEMİL ARDA AKDAĞ

CEMİL ARDA AKDAĞ

Güler yüzlü personeli her salonda olduğu gibi hareketleri kavrayana kadar antrenör eşlik ediyor yoğun olduğu zamanlarda ister istemez başınızda bekleyip hareketi bitirmenizi beklemiyorlar normal olarak genel olarak çok güzel ve mükemmele yakın salon...

2023:12:06 12:12:43
Ceyhun Adil

Ceyhun Adil

Kendi başınıza spor yapabileceğiniz bir yer. Mümkünse erken saatlerde gidin. Hocalardan bir şey beklemeyin. Tek işleri, düğün müzikleri açıp sadece kendi kafalarındaki birkaç kişiyle sohbet ederek spor yapmak…. Size rehberlik etme gibi bi dertleri yok. İlginçtir, ortada boş boş dolandığı zamanda bile program istediğinizde bile “git yarın gel” diyebiliyorlar…. Selam vermek için yüzlerine baktığınızda yüz çeviriyorlar. Ama belli bir tip grupla çok guzel, sokaktaymışçasına muhabbet kuruyorlar.

2023:11:07 22:09:15
Serhat Y.

Serhat Y.

Beğenerek ve severek gittiğim fakat şimdiki hali içler acısı olan yazık edilmiş bir salon... Acilen el atılması gereken mevzular var... 2 yıllık üyelik sürem boyunca hiç tamir edilmeyen aletler, elinizde kalan koltuklar, temizlenmeyen alanlar, yanmayan lambalar, kokan giderler, her daim bloke olan soyunma dolapları... Şu sıralar küçük küçük el atılmaya çalışılsa da çözümler sorunların %10'u dahi değil. Çok değerli ve güler yüzlü personelleri olsa dahi son zamanlarda alınan PT arkadaşlar ilgisiz ve suratsız... Danışma kısmı değişen yeni arkadaşla birlikte daha iyi olsa da aynı sevimsiz tavır devam etmekte... Çalınan müzikler çoğu zaman spor ile alakasız... Üye kaygısı ile yapılan yeni kayıtlar ile yaş sınırı bir hayli düştü... İşin özü işletme sahipleri arasında çok değerli kişiliğe sahip olanlar da var bir an önce köklü değişimlere gidilmesi gereken bir mekan... Toparlanacağına yürekten inanıyorum... Sadece kendi mekanlarına ilgi ilgi ilgi...

2024:01:22 21:00:39
Ercüment Çözer

Ercüment Çözer

Rezalet ötesi. Salona çeki düzen veren hocalar ayrıldı gidip göçmen türkçe bile bilmeyen sözde hoca getirdiler asık suratlı burnu havada mekan sahibine her şeyi yetiştiren bir kadın var girişte tavsiye edilmez

2023:08:10 15:58:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–23:00
  • Pazar 09:00–23:00

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı