NEZAHAT ECZANESİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 5 Yorum Ekle

Diyarbakır Nezahat Eczanesi

Nezahat Eczanesi, Diyarbakır şehrinde hizmet veren köklü bir eczane olarak bilinmektedir. 20 yılı aşkın bir süredir sağlık sektöründe faaliyet gösteren eczane, müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Nezahat Eczanesi, 1998 yılında Nezahat Hanım tarafından kurulmuştur. O günden bu yana şehirdeki en güvenilir eczanelerden biri olmayı başarmıştır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan eczane, uzman kadrosuyla da dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

Nezahat Eczanesi, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir. Her bütçeye uygun çeşitli ilaç ve sağlık ürünleri bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli eczacı kadrosu
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Reçetesiz ilaç danışmanlığı
Nezahat Eczanesi, müşterilerine sağlık konusunda en doğru ve güvenilir hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Sağlık sorunlarınızda güvenle başvurabileceğiniz bir adres olan Nezahat Eczanesi, Diyarbakır'daki en tercih edilen eczanelerden biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bağlar Diyarbakır NEZAHAT ECZANESİ Yorumlar - 1

user280640

Eczane oldukça temiz ve düzenliydi. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımseverdi. İhtiyacım olan ilacı hızlı bir şekilde bulup bana yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Eylül 2024
Musa Güloğlu

Musa Güloğlu

Müşteri memnuniyeti ile üstün bilgi birikimini bir arada sunan son derece iyi bir sağlık hizmeti veren mütavazi eczanemiz...

2013:11:10 15:34:49
Kübra Şenol

Kübra Şenol

Olması gerektiği gibi davranmayı çok iyi biliyorlar. 👌🏼

2022:06:13 02:15:47
Barış Aldemir

Barış Aldemir

2020:09:16 12:18:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:30
  • Salı 08:00–18:30
  • Çarşamba 08:00–18:30
  • Perşembe 08:00–18:30
  • Cuma 08:00–18:30
  • Cumartesi 08:00–13:00
  • Pazar Kapalı

Bağlar Diyarbakır 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı