Emir Elektrik & Güvenlik Sistemleri – Diyarbakır Elektrikçi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Emir Elektrik & Güvenlik Sistemleri - Diyarbakır Elektrikçi

Emir Elektrik & Güvenlik Sistemleri, Diyarbakır şehrinde elektrik ve güvenlik sistemleri alanında hizmet veren bir kuruluştur. Müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiş olan işletme, uzman kadrosuyla elektrik işleri, güvenlik kamerası kurulumu, alarm sistemleri gibi birçok alanda hizmet vermektedir.

Tarihçe

Emir Elektrik & Güvenlik Sistemleri, 2005 yılında Diyarbakır'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak kendini geliştiren ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

İşletme, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlandırma politikası şeffaf ve müşteri odaklıdır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Güvenlik sistemleri konusunda uzmanlık
Emir Elektrik & Güvenlik Sistemleri, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini yenileyen ve geliştiren bir anlayışla çalışmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir elektrikçi işletmesidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bağlar Diyarbakır Emir Elektrik & Güvenlik Sistemleri – Diyarbakır Elektrikçi Yorumlar - 1

user280572

Diyarbakır Emir Elektrik & Güvenlik Sistemleri gerçekten profesyonel bir hizmet sunuyor. Elektrik işlerim için kendilerini tercih ettim ve çok memnun kaldım. Hızlı, titiz ve güvenilir bir şekilde işlerini yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

1 Eylül 2024
Hüseyin Deniz

Hüseyin Deniz

Normalde 7.kata fiber kablo çekme işi için bu arkadaşla görüştüm usta geldiği zaman aslında bu kasar kat kablo çekmeye gerek olmadığı kablonun zaten T.Telekom tarafından çekildiği anlaşıldı.Sadece kapının önünden içeriye alma işlemini yaptı toplamda 5 dakikalık bir işlemdi ama ücret talebi 400 lira oldu zar zor 250 ye razı ettim ustayı.Eğer hakkı buysa hayrını görsün yok değilse…

2023:12:20 20:03:10
Meliksah Akbal

Meliksah Akbal

Eski kiracının söküp götürdüğü internet kablosunu özenle ve profesyonel bir işçilik ile yeniden döşediler. İşlerinin ustası oldukları çok belli. Bol kazançlar dilerim. Herkese de tavsiye ederim ustamı.

2023:08:12 08:41:53
Ebru Arda Ünal

Ebru Arda Ünal

Çok memnun kaldık Allah razı olsun işini hakkıyla yapan biri ve gerçekten ücretler çok makul evimizin elektrik işlerini bundan sonra inşallah buraya yaptıracağız. Uygun fiyatlı ve güvenilir teşekkürler.

2023:08:16 12:02:07
sibel akcer

sibel akcer

Maalesef elektrikçilere pek güvenmediğim için kendim yaparım diye zaten sıkıntılı olan elektrik tesisatını iyice bozmuştum ama sabırla dinleyerek bütün işlerimi hallettiği için çok teşekkür ediyorum 😊🙏

2023:08:22 14:59:10
Emmar Kardeslik

Emmar Kardeslik

Yorum yazmak pek âdetim değildir ama Nedim Usta'ya 5 yıldız verip bir iki şey yazmamak olmazdi.Günümüzde işini hakkını vererek yapıp, fiyat konusunda da fırsatçılık yapmayan birini bulmak gerçekten zor.Bir sanaatkar gibi çalıştı, çok memnun kaldım.Bundan sonra elektrik işlerinde tek adresim burası.

2022:08:13 15:51:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar 08:00–20:00

Bağlar Diyarbakır 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı