Dr.Ferhat YASAN DİYARBAKIR SÜNNET KLİNİĞİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Diyarbakır Dr.Ferhat YASAN DİYARBAKIR SÜNNET KLİNİĞİ

Dr.Ferhat YASAN DİYARBAKIR SÜNNET KLİNİĞİ, Diyarbakır şehrinde hizmet veren bir sünnet kliniğidir. Kliniğimizde profesyonel bir ekip tarafından sünnet işlemleri gerçekleştirilmektedir.

Tarihçe

Dr.Ferhat YASAN DİYARBAKIR SÜNNET KLİNİĞİ, uzun yıllardır Diyarbakır'da hizmet vermektedir. Deneyimli personeli ve modern ekipmanları ile güvenilir bir şekilde sünnet işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Fiyat Politikası

  • Sünnet paketleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Ek hizmetler için ek ücret talep edilmemektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Uygun fiyatlar
Dr.Ferhat YASAN DİYARBAKIR SÜNNET KLİNİĞİ, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan kliniğimiz, sünnet işlemlerini en iyi şekilde gerçekleştirmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Dr.Ferhat YASAN DİYARBAKIR SÜNNET KLİNİĞİ Yorumlar - 1

user280530

Dr. Ferhat Yasan'a oğlumun sünneti için gittik. İlgisi, tecrübesi ve titizliği sayesinde işlem çok başarılı bir şekilde gerçekleşti. Çocuğumuz hiçbir sıkıntı yaşamadı ve sonuç mükemmel oldu. Kendisine çok teşekkür ederiz.

31 Ağustos 2024
Asrı Saadette Doğru.

Asrı Saadette Doğru.

Ferhat hocamda sünnet işlemini gönül rahatlığıyla gerçekleştirebilirsiniz .Ben sorun yaşamadım hocamız Güler yüzlü anlayışlı nazik ve eli hafif birisi ve en önemlisi plastik klips ile işlemi gerçekleştiriyor ağrısız kanamasız bir sünnet oluyor şu anda iyileştik çok şükür kendisine teşekkür ederim Rabbim razı olsun.

2023:09:02 21:19:00
Mehmet Kartopu

Mehmet Kartopu

Hocamızı bi arkadaşımızın tavsiyesi vesilesiyle tanıdık. Allah razı olsun başka ilden geldiğimizi öğrenip bizi kırmadan aynı gün geri çevirmeyerek oğlusumun gömülü pipisini çok profesyonel şekilde açarak bizi de oglusumuzu da büyük bir sıkıntıdan kurtardı. Allah razı olsun emeğine ve iyi niyetine. Hersey için tekrardan teşekkür ederiz

2023:01:07 16:40:08
MirAlp

MirAlp

5 yıldız değil 10 yıldız hakeden bi insan. Kendisine insanlığından ve nezaketinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tavsiye üzerine gitmiştik, iyiki de gitmişiz. Ufak bi pişik problemi yüzünden panik yapıp kendisini gece gece rahatsız ettim sünnetin üzerinden 6 aydan fazla geçmesine rağmen ilk günkü gibi gayet nazik ve ilgili bir şekilde yardımcı olup bizi bilgilendirdi. Allah kendisinden razı olsun.

2022:12:27 20:53:23
Oktay Özyurdakul

Oktay Özyurdakul

Oğlum Diyarbakırda Ferhat Beyde 4.5 aylıkken sünnet operasyonu geçirdi herşey güzel gidiyordu 2 yaşında tuvAlet eğitimi verdik fakat biz geç farkettik oğlumuz yukarı idrarını yapıyordu pipisinde daralma varmış ve ince idrarını yapıyordu suan 2 buçuk yaşında tekrar operasyon geçirecek İzmir Tepecik eğitim ve araştırma hastanesinde bir nevi tekrar sünnet operasyonu gibi pipisinde daralması acılacak açılmazsa kesik atılacak doktorumuza güvenmiştik ama nasıl bi operasyon olduki çocukta pipisinde daralma olmus hiç memnun kalmadık idrarı böbreklerine bile kaçma ihtimali var budan korkuyoruz bizim bAsımıza böyle bi olay geldi sizde yaptırırken bir düşünün derim İzmirimdeki doktorum Profosör bide bu sünneti kim yaptı diyerek söylendi..

2023:03:08 15:20:21
İsmail Mert

İsmail Mert

1 yaşındaki bebeğimizi tavsiye üzerine götürdük çok memnun kaldık iyi ki gitmişiz. Güler yüzlü, sakın, ilgili biri. Oğlum hastane ortamlarından korktuğu için sedyeye yatar yatmaz çığlik atıp aglar. Sünnet olurken ağlayıp hareket etmeye çalıştıkça Dr çok sakin davrandi sabırla yaptı işini . sünnetten sonra telefondan durumunu sordu resim istedi sürekli Aldığı patayi fazlasıyla hak ediyor helal olsun.

2021:10:23 06:22:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar 09:00–18:00

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı