DrKendalClinic

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Diyarbakır DrKendalClinic

DrKendalClinic, Diyarbakır şehrinde bulunan bir sağlık kuruluşudur. 1998 yılında kurulan bu klinik, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır. Uzman doktorlar ve deneyimli sağlık personeli ile hizmet veren DrKendalClinic, hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

DrKendalClinic, 1998 yılında Dr. Kendal tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, klinik sürekli olarak kendini geliştirerek modern tıbbi teknolojileri ve tedavi yöntemlerini hastalarına sunmaktadır.

Fiyat Politikası

DrKendalClinic, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmetleri sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlandırma politikası şeffaf ve adil olup, hastaların bütçelerini zorlamadan tedavi olmalarını sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman doktorlar ve deneyimli sağlık personeli
  • Modern tıbbi teknolojilerin kullanımı
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Şeffaf ve adil fiyat politikası
DrKendalClinic'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli sağlık hizmetleri, uzman doktorlar, modern tıbbi teknolojiler ve uygun fiyatlarla tedavi olma imkanı sunan bu klinik, hastalarının memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar DrKendalClinic Yorumlar - 1

user280435

Diyarbakır DrKendalClinic Doktor gerçekten çok ilgili ve profesyonel bir doktor. Muayene sırasında detaylı bir şekilde sorularıma cevap verdi ve tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi. Kendisine güvendiğim için rahat bir şekilde tedavimi tamamladım. Kesinlikle tavsiye ederim.

31 Ağustos 2024
Elif Solmaz

Elif Solmaz

Maalesef bir ay öncesi dudak dolgusu yaptım 1 cc kullanıldı ama şu an bütün dolgu eridi. Kesinlikle 6 ay kalıcılık diye bir durum söz konusu değil. Evet ilk iki hafta iyiydi sonrası dolgu kalmıyor büyük hüsrana uğradım

2024:01:25 13:39:21
Burcu Şahin

Burcu Şahin

İlk dudak dolgumu ve botoksumu 2023 Mayısta yaptırmıştım. Sonuçtan memnun kaldığım için 7 ay sonra tekrar geldim. İşini profesyonelce yapan Kendal Bey’e çok teşekkür ederim. Diyarbakır’da kesinlikle 1 numara kendisi 👏🏼😌

2023:12:16 10:16:43
Nurşin İşleyen

Nurşin İşleyen

İkinci kez gözaltı ışık dolgusu yaptırdım. İlk yaptığımda da çok memnun kalmıştım uzun süre de kullandım, bugün de aynı şekilde memnun kaldım. Gözaltı çukurlarım doldu gözlerim daha net bi görünüme kavuştu.. Teşekkür ederim 🌸

2023:12:21 14:43:22
Özge Önel

Özge Önel

Masseter botoks için gitmiştim kendal beye. Kliniğin konumu ve hijyeni, kendal hocanın pratikliği ve bilgisi, hande hanımın samimiyeti tekrar tercih etmeye sebep oluyor. Ben çok memnun kaldım. Diyarbakırda ziyaret edilecek tek adres. Her türlü işlem için gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz

2023:12:23 13:55:01
Tlay Tlay

Tlay Tlay

Kendal hoca ile son 6 ay içerisinde tanıştım. Eşi de kendisi de gayet samimi ve işinde gücünde insanlar. Kendal hocanın alanı ile ilgili yorum yapacak olursam bu adama ilerki yıllarda ulaşmak zor olur diye düşünüyorum çünkü işinin ehli ve eli çok uz, pratik. İtiraf edeyim ben çok güzel oldum. Bir kadın daha ne ister ki :)

2023:12:16 13:39:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:30–19:00
  • Salı 11:30–19:00
  • Çarşamba 11:30–19:00
  • Perşembe 11:30–19:00
  • Cuma 11:30–19:00
  • Cumartesi 11:30–19:00
  • Pazar Kapalı

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı