Op. Dr. Özgür Özkul, Kadın Hastalıkları Ve Doğum

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Op. Dr. Özgür Özkul, Kadın Hastalıkları Ve Doğum

Op. Dr. Özgür Özkul, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Diyarbakır şehrinde bulunan bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanıdır. İşletme, kadınların sağlık sorunlarıyla ilgilenmekte ve doğum süreçlerinde destek sağlamaktadır.

Tarihçe

Op. Dr. Özgür Özkul, uzun yıllardır kadın hastalıkları ve doğum alanında hizmet vermektedir. Kendisine olan güven ve tecrübesiyle Diyarbakır'da önemli bir isim haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • İlk muayene ücretsizdir.
  • Ameliyat ve tedavi fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için randevu alabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir kadro.
  • Modern teknoloji ile donatılmış tıbbi ekipmanlar.
  • Hasta odaklı ve güler yüzlü hizmet anlayışı.
Op. Dr. Özgür Özkul'u tercih etmeniz için en önemli sebep, sağlık sorunlarınızı profesyonel bir ekip tarafından çözüme kavuşturmak ve güvenilir bir şekilde tedavi olmaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Op. Dr. Özgür Özkul, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Yorumlar - 1

user280391

Op. Dr. Özgür Özkul'a muayene oldum ve çok memnun kaldım. Alanında uzman, ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlatıcı bir yaklaşımı vardı. Kendisine güvenim tam. Kesinlikle tavsiye ederim.

31 Ağustos 2024
Elif Altıntaş

Elif Altıntaş

Merhaba , şehirdışında olduğum için özgür hocayla geç tanıştım. Karaciğer dönürü olduğumdan dolayı doğumum riskliydi çevremdekilerin önerisiyle özgür hocanın yanına gittim bilgisiyle anlayışlı olmasıyla beni ve ailemi oldukca rahatlattı doğumumu onun yanında yaptım ve çok güzel bir ameliyat geçirdik. Doğum sonrasında da ilgisiyle iyiki yanına gitmişim dedirtti. Bir daha olsa kesinlikle yine özgür hoca derim.

2023:09:14 09:55:23
Uğur Dağlı

Uğur Dağlı

Özgür hocam son derece ilgili ve dikkatli inceleyen bir doktor eşimin hamileliginden tutup doğumdan sonra bile hala arayıp bebeğin durumunu soran bir doktor çok memnun kaldık Allah sizden razı olsun

2024:01:07 09:50:05
Cigdem Cidos

Cigdem Cidos

Yaşantım boyunca karşılaştığım en sıcak ve güler yüzlü doktor.iki çocuğumundoğumunu Özgür Bey'in yanında gerçekleştirdim. Üçüncüsünü bekliyoruz Allah ondan razı olsun kendisinden çok memnunuz gitmek isteyen herkese gözümüz kapalı doktor beyi tavsiye ediyoruz.

2023:07:13 10:25:27
Dilara Denizhan

Dilara Denizhan

Ben ilk bebeğimi kaybettim ikinci bebeğimde özgür Bey'in yanına gittim muhteşem bir doktor ilk defa böyle bir mükemmel doktor gördüm ilk hamilelik ayımdan doğumum dâhi orda yaptım çok yardımcı oldu çok çok memnun kaldım ileride ki çocuklarım olursa ne olursa.olsun özgür Bey'in yanında yapacam eli hahif 9ay boyunca her muhane de bismillah demeden muhane etmezdi eşim dahil çok memnun kaldık yani o aldı paranın on katını versem gözüme gelmez helal hoş olsun ona adam hakını veriyor aldığı paranın şimdi özgür Bey'in yanıdna doğum yapan oğlum 4 aylık sonsuz teşekkürler 👏👍

2023:05:19 19:16:51
Arzu Aksoy

Arzu Aksoy

Allah kendisinden razı olsun biz ondan çok razıyız çok memnun kaldık doktor değil bizden biri gibi o kadar naif.. İşinde bu denli başarılı profesyonel.

2022:07:04 15:24:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı