Op. Dr. Mehmet İrfan Külahçıoğlu, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Diyarbakır Op. Dr. Mehmet İrfan Külahçıoğlu, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Perinatoloji

Op. Dr. Mehmet İrfan Külahçıoğlu, Diyarbakır şehrinde kadın hastalıkları ve doğum alanında hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Aynı zamanda perinatoloji alanında da uzmanlaşmıştır.

Tarihçe

Op. Dr. Mehmet İrfan Külahçıoğlu, uzun yıllardır Diyarbakır'da hizmet vermektedir. Kadın hastalıkları ve doğum alanında geniş bir deneyime sahip olan kuruluş, perinatoloji konusunda da öncüdür.

Fiyat Politikası

Op. Dr. Mehmet İrfan Külahçıoğlu, her hastanın bütçesine uygun fiyatlar sunmaktadır. Hasta memnuniyetini ön planda tutan kuruluş, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir.

Önemli Özellikler

  • Kadın hastalıkları ve doğum alanında uzman doktorlar
  • Perinatoloji konusunda deneyimli ekip
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojik altyapı
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Op. Dr. Mehmet İrfan Külahçıoğlu'nu tercih etmeniz için en önemli neden, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıdır. Sağlığınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir kuruluş olan Op. Dr. Mehmet İrfan Külahçıoğlu, her zaman hastalarının yanında olmaktan mutluluk duyar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Op. Dr. Mehmet İrfan Külahçıoğlu, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji Yorumlar - 1

user280373

Op. Dr. Mehmet İrfan Külahçıoğlu, alanında uzman ve deneyimli bir doktor. Hastalarına karşı son derece ilgili ve anlayışlı bir yaklaşım sergiliyor. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendiriyor ve her zaman yanlarında oluyor. Kendisine güvenebileceğiniz bir doktor. Puan : 5

31 Ağustos 2024
Nurdan Dmr

Nurdan Dmr

İkili tarama testinde kan değerimin yüksek çıkması üzerine Mardin’den doktorum Fulya hanımın önerisi ile Mehmet irfan beye uğradım. Aralıklı sürelerle iki defa detaylı ultrason için gittik. Güler yüzlü, ilgiliydiler. Bebeğimiz hakkında detaylı bir şekilde bilmemiz gereken her şey hakkında bilgilendirdi. İçimiz daha rahat. Şimdi bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz. ilgisinden dolayı çokça teşekkürler 🙏

2023:11:16 08:07:56
Ramazan Otay

Ramazan Otay

Biz hocamızı google yorumlarına göre seçtik aslında ve burdaki yorumlar okadar doğru ki. Perinatoloji hizmeti için gelmiştik, aklımızda en ufak soru işareti kalmadı. Eşimle ilk çocuğumuz olduğu için biraz heyecanlı ve pinpinikliyiz doğrusu 🤗 Ama hocamız herşeyi tek tek gösterip anlatıyor. 45 dakka boyunca mükemmel bir hasta - doktor ilişkiniz oluşuyor. Doktor bey çok ilgili ve çok emek veriyor. Şöyle bir örnek vereyim ; illa bebeğin yüzünün tam belirgin olduğu fotoğraf vermek zorunda değil. Fakat sırf yüzü görünsünde biz biraz mutlu olalım diye 15 dakka yürüyüş yaptırıp yine gelin bakalım dedi mesela. Diğer doktorlarda ön planda olan para. Sizin meraklarınızın, heyecanlarınızın ve saçma sorularınızı geçiştiriyorlar emin olun 😂

2023:11:14 07:09:25
Bahar Katan

Bahar Katan

Size ultrason için gelmiştik ama bebeğin cinsiyetini bile yanlış söylediniz. bu kadar da olmaz(düzenleme: ben hasta yakiniyim zaten hamile değilim. Her kötü yoruma kinayeli cevap veriyorsunuz. Dediğiniz gibi sizde insansınız.yorumlardan rahatsız olursanız yorumları kaldırın. İyi günler)

2023:10:20 14:06:27
Murat Orhan

Murat Orhan

Hocamıza ayrıntılı ultrason için gittik. Bebeğimizin durumuyla ilgili tüm ayrıntıları en ince detayına kadar kibar bir üslup ile anlattı. Gayet memnun kaldık. Teşekkür ederiz...

2023:11:22 17:33:53
idris ceylan

idris ceylan

Eşimin tedavisi için bizde, irfan hocaya geldik. İrfan hoca hem işini iyi yapan, hemde bir psikolog gibi insanın içini rahatlatan güler yüzlü bir hekim Allah ondan razı olsun.Rabbim bütün hastalara şifa versin.

2023:11:16 11:04:18

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–16:00
  • Salı 09:00–16:00
  • Çarşamba 09:00–16:00
  • Perşembe 09:00–16:00
  • Cuma 09:00–16:00
  • Cumartesi 09:00–16:00
  • Pazar Kapalı

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı