Dr. Nursezen Kavasoğlu Ortodonti Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Dr. Nursezen Kavasoğlu Ortodonti Kliniği Diyarbakır

Dr. Nursezen Kavasoğlu Ortodonti Kliniği, Diyarbakır şehrinde hizmet veren öncü bir diş kliniğidir. Kliniğimizde ortodonti alanında uzmanlaşmış deneyimli doktorlar ve profesyonel bir ekip bulunmaktadır.

Tarihçe

Dr. Nursezen Kavasoğlu Ortodonti Kliniği, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana binlerce hastaya hizmet veren kliniğimiz, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Kliniğimizde fiyatlar, yapılan tedavinin karmaşıklığına ve süresine göre değişiklik gösterebilir. Ancak, her hastamıza uygun ödeme seçenekleri sunmaktayız. Detaylı fiyat bilgisi almak için lütfen kliniğimizi arayınız.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli doktorlar
  • Modern ve hijyenik ortam
  • İleri teknoloji ekipmanlar
  • Bireysel tedavi planları
Dr. Nursezen Kavasoğlu Ortodonti Kliniği, Diyarbakır'da tercih edilmesi gereken bir klinik olup, hastalarına en iyi hizmeti sunmak için sürekli kendini geliştirmektedir. Sağlıklı ve güzel bir gülüş için bize güvenebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Dr. Nursezen Kavasoğlu Ortodonti Kliniği Yorumlar - 1

user280343

Diyarbakır Dr. Nursezen Kavasoğlu Ortodonti Kliniği'nde çok memnun kaldım. Diş hekimi oldukça ilgili ve profesyonel bir şekilde tedavimi gerçekleştirdi. Kliniğin temizliği ve düzeni de oldukça başarılıydı. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

31 Ağustos 2024
Zeren İpek

Zeren İpek

İlgisi,bilgisi,sabrı ve mütevaziliği ile Nursezen hocamı gönülden tavsiye ederim.

2023:12:12 08:16:41
Omer Faruk Demirhan

Omer Faruk Demirhan

Hem güleryüzlü hem ilgili hem de işini çok iyi yapan biri. Bi çok yerde 2-3 senede zor düzelir denilen dişlerimi 1 senede düzeltti. Dişçi korkum vardı artık dişçi sempatim var. Bu arada elemanları da bir o kadar güleryüzlü ve ilgili hepsine teşekkür ederim. Gitmekte tereddüt eden varsa kesinlikle tavsiye ediyorum.

2020:09:02 10:56:41
Büşra SOYALP

Büşra SOYALP

Tek kelime ile mükemmel bir doktor.Doktor demek az kalır samimiyetiyle, güler yüzüyle ve çözüm odaklı oluşuyla sizi çok mutlu edebilecek bir insan.Hiç çekinmeden tercih edilebilirsiniz.İçinizi rahatlatacak bir tedavinin tam yeri. Yeter ki siz de emek verin karşılığını fazlasıyla alırsınız 🌼

2020:09:15 17:50:31
Lavin Oğuz

Lavin Oğuz

Gerek kalite olsun gerek Güler yüz olsun istisnasız tek doktor iyiki sizi tercih etmişim sizde kaliteden faydalanmak istiyorsanız nursezen hoca ve ekibini tercih edin kalite tesadüf değildir

2020:09:15 16:57:37
Ezgi Turhan

Ezgi Turhan

Güler yüzlü ve işinde profesyonel çalışan ekibiyle diyarbakırda güvenerek gidebileceğiniz tek klinik . Nursezen hocamın uzmanlığı ve hasta hekim ilişkisiyle bütün hekimlere örnek derecede

2020:09:02 10:46:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:30
  • Salı 09:00–18:30
  • Çarşamba 09:00–18:30
  • Perşembe 09:00–18:30
  • Cuma 09:00–18:30
  • Cumartesi 09:00–18:30
  • Pazar Kapalı

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı