Diş Hekimi Rojbin KAHRAMAN

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Diyarbakır Diş Hekimi Rojbin KAHRAMAN

Diş Hekimi Rojbin KAHRAMAN, Diyarbakır şehrinde hizmet veren deneyimli bir diş hekimidir. 10 yılı aşkın süredir sektörde hizmet veren Rojbin KAHRAMAN, geniş bir müşteri kitlesine sahiptir.

Tarihçe

Diş Hekimi Rojbin KAHRAMAN, 2008 yılında Diyarbakır'da kendi kliniğini açarak hizmet vermeye başlamıştır. Yıllar içinde tecrübesini ve bilgisini arttırarak, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemiştir.

Fiyat Politikası

  • Diş Hekimi Rojbin KAHRAMAN, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır.
  • Fiyatlar, yapılan işlemlere ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi için kliniği arayabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Güncel teknolojilerle donatılmış ekipmanlar
  • İhtiyaca özel tedavi planları
Diş Hekimi Rojbin KAHRAMAN'ı tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman ekibi, modern ekipmanları ve uygun fiyat politikası ile size en iyi hizmeti sunmaya hazırdır. Sağlıklı ve güzel bir gülüş için hemen randevu alabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Yenişehir Diş Hekimi Rojbin KAHRAMAN Yorumlar - 1

user280335

Diyarbakır Diş Hekimi Rojbin Kahraman'a gittim ve çok memnun kaldım. Tedavi sürecimde çok ilgili ve profesyonel bir hizmet aldım. Kendisi çok nazik ve güler yüzlü bir diş hekimi. Diş sağlığıma olan özeni beni çok etkiledi. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

31 Ağustos 2024
Ceren Elif Deniz

Ceren Elif Deniz

Şehir dışından arayan bir hastaya ikide bir arıyorsunuz diyecek kadar cüretkar ve üslup bilmeyen bir muhasebeci. Aynı anda üç hastaya birlikte verilen randevu saati ve uzuuuun bir bekleyiş.... Rojbin beyin hekimliğine zerre laf etmem ettirmem çünkü 2017 yılında da kendisine dişlerimi yaptırmıştım ve inanılmaz titiz bir çalışma ve enfes bir sonuç almıştım bu konuda laf edersem yalan olur fakat kendisine şunu söylemek isterim benim bu hayatta ki en kıymet verdiğim şey zamandır yok yere bekletilmek inanılmaz sıkıcı bir durumdu. Muhasebeci arkadaşa ise Üslup kemalatın aynasıdır der susarım:)

2023:09:25 20:17:30
Merve Cetinkaya

Merve Cetinkaya

Bilmediğiniz işi 20 yaşında bi insanın ağzındaki dişleri keserek öğrenmeye çalışmamanızı tavsiye ederim. Taktığı diş daha 4. günde düşmüştü, diğer üçü de ilk bir ay içerisinde düştü. Malzemelerin kalitesizliği midir, işbilmezlik midir bilemem.Herhangi bir işleme başlamadan önce hastalarınıza ne yapılacağını anlatmak da iyi bir fikir olabilir :)+Alttaki profesyonellikten uzak mesaja cevaben;Hastanız olmadığımdan bu kadar eminseniz mahkemeye başvurup yorumu sildirmeyi deneyebilirsiniz. Dişin birkaç gün içinde düşmesinde problem görmeyip “niye düştükten sonra gelmedin” diye sormanız yeterince açıklayıcı zaten.

2023:07:26 07:04:36
ali bulut

ali bulut

kanal tedavisi veya dolgu için hiç gitmeyin. yanında çalışan başka bir hekime yönlendiriyor.

2023:12:17 09:37:24
Mustafa Kartal

Mustafa Kartal

Medeni davranışlar arasında randevu saatine uymak gelir. 13:00 a verilen randevuyu ben uydum. Ama hiçbir açıklama yapílmadan 40 dk bekledim. Görevli kimsede yoktu Mutfak kapısı açıktı içerisi kıraathane gibi sigara içen (ÖZEL DİŞ muayenehane) 2 bayan lütfetti buyrun dedi. Randevudan 40 dk geçti bekliyorum dediğimde hoca müdahalede diyor. Ben sizden illaki 13:00 de muayene olacağım demedim ki siz randevu verdiniz ve uymadiniz. Medeni davranis insana saygı ve sözünün eri olmayı gerektirir.

2023:05:02 11:19:58
Meryem Akça

Meryem Akça

Güler yüzü, hızlı ve hassas çalışmasıyla gönülden tavsiye ediyorum. Ameliyat sonrası gayet rahat bir şekilde hayatıma devam ettim. Sorunumu bu kadar kolay çözdüğü için teşekkür ediyorum.

2022:12:27 09:10:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Diyarbakır Yenişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı