VİLAYET DİŞ KLİNİĞİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

VİLAYET DİŞ KLİNİĞİ Diyarbakır

VİLAYET DİŞ KLİNİĞİ, Diyarbakır şehrinde hizmet veren köklü bir diş kliniğidir. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan kliniğimiz, modern teknolojiyi kullanarak müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

VİLAYET DİŞ KLİNİĞİ, 2000 yılında Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana Diyarbakır ve çevresinde binlerce hastaya hizmet vermiş ve güvenlerini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

VİLAYET DİŞ KLİNİĞİ, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Tedavi planları ve fiyatlandırmaları, hastanın ihtiyaçlarına ve bütçesine uygun olarak belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Gelişmiş teknolojiye sahip ekipmanlar
  • Çeşitli diş tedavileri ve estetik uygulamalar
VİLAYET DİŞ KLİNİĞİ'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadromuz, modern ekipmanlarımız ve uygun fiyat politikamız ile sizlere en iyi diş sağlığı hizmetini sunmaya hazırız. Siz de sağlıklı ve güzel bir gülüşe sahip olmak istiyorsanız, bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Yenişehir VİLAYET DİŞ KLİNİĞİ Yorumlar - 1

user280305

Diyarbakır Vilayet Diş Kliniği'nde çok memnun kaldım. Diş hekimleri çok profesyonel ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladılar ve beni rahatlattılar. Ayrıca kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

31 Ağustos 2024
Aytaç Bölek

Aytaç Bölek

Hasta taleplerini ve önceliklerini üst seviyede dikkate alan ve tedaviyi buna göre planlayıp uygulayan hekimlerimize teşekkür ederim. Özellikle cerrahi işlemler konusunda tereddütü ve korkusu olan hastalar hiç çekinmeden başvurabilirler.

2023:09:23 07:54:23
Redar Celal Yalçın

Redar Celal Yalçın

2 gün süresince gece diş ağrısından uyuyamıyordum başvurduğum klinikler çekim önerdi yalnız ben çekmek istemedim . Daha sonra vilayet Diş kliniğini instagramdan görüp geldim bana kanal tedavisi ile kurtarabileceklerini söylediler . Tedavimden 20 gün geçti hiç bir ağrı sızım yok başta işlemi gerçekleştiren Ronay hocam ve klinik ailesine teşekkür ediyorumTek sıkıntılı yanı randevu saatim yarım saat kadar gecikti başka bi problem yaşamadım

2024:01:12 11:04:17
Yekta

Yekta

Çok memnun kaldığım bir deneyim oldu.Daha önce hiç diş hekimine gitmemiştim ve bu yüzden açıkçası gitmeye çok çekiniyordum. İnstagram sayfasından gördüm ve vilayet diş kliniğine gittim. 3 adet dolgu işlemi yaptırdım. İşlem sonrası herhangi bir ağrı kalmadı.İşlemi yapan Ronay hocam ve asistanı fatoş hanıma ilgi ve alakalarindan dolayı çok teşekkür ediyorum.

2024:01:17 19:03:39
Samet Aykanat

Samet Aykanat

Diş taşı temizliği için özel klinik ararken instagramda kliniğin reklamına denk geldim denemek istedim ve işlem sonrası herhangi bir ağrı sızı yaşamadım. Başta işlemi gerçekleştiren Ronay Tarı hocam olmak üzere tüm klinik personellerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.

2024:01:12 09:06:05
Gurbet Oğuz

Gurbet Oğuz

Baver hoca dişlerimi yaptı, çok memnun kaldım, kanal tedavimi yaptı, uygulama sonrası ağrım hemen kesildi, temiz ve özenli bi şekilde işlerini yapıyorlar tavsiye ederim herkese 😊doktoruma ve tüm personele teşk ederim 🙏

2024:01:22 12:12:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:00
  • Salı 09:00–22:00
  • Çarşamba 09:00–22:00
  • Perşembe 09:00–22:00
  • Cuma 09:00–22:00
  • Cumartesi 09:00–22:00
  • Pazar Kapalı

Diyarbakır Yenişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı