Özkan Karabat Dental Studio

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Diyarbakır Özkan Karabat Dental Studio

Özkan Karabat Dental Studio, Diyarbakır şehrinde hizmet veren bir diş hekimliği kliniğidir.

Tarihçe

Özkan Karabat Dental Studio, 2005 yılında Dr. Özkan Karabat tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana Diyarbakır ve çevresindeki hastalara kaliteli diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır.

Hizmetler

  • Genel diş muayeneleri
  • Diş temizliği
  • Diş beyazlatma
  • Dolgu uygulamaları
  • Diş çekimi

Fiyat Politikası

Özkan Karabat Dental Studio, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlar, yapılan işlemlere ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir.

Müşteri Hedef Kitlesi

Özkan Karabat Dental Studio, her yaş grubundan hastaya hizmet vermektedir. Çocuklar, gençler, yetişkinler ve yaşlılar için özel tedavi seçenekleri sunmaktadır.

İşletmenin Farklılıkları

  • Deneyimli ve uzman bir hekim kadrosu
  • Güncel teknolojiyi kullanarak hizmet sunma
  • Hijyenik ve konforlu ortam
Özkan Karabat Dental Studio, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla Diyarbakır'da tercih edilen bir diş hekimliği kliniğidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Özkan Karabat Dental Studio Yorumlar - 1

user280263

Diyarbakır Özkan Karabat Dental Studio Diş Hekimi oldukça profesyonel ve güler yüzlü bir hizmet sunuyor. Tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdi ve rahatlatıcı bir ortam sağladı. Sonuçtan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

31 Ağustos 2024
Murat Sanli

Murat Sanli

Hocam çok titiz ve güler yüzlü. Almanya’da dişimi kurtaramadılar, çekilmesi gerekiyor dediler. Dr. Özkan bey dişimi kurtardı. Çok zahmetli bir çalışma oldu, ama gerçekten çok iyi bir sonuç çıkardınız.💯tavsiye ediyorum! Herşey için çok teşekkür ediyorum, görüşmek üzere ✌️SaygılarMurat Şanlı

2022:12:20 12:37:55
Zeynep Altn

Zeynep Altn

Özkan bey mesleki becerisinin yanı sıra iletişimi muazzam bir hekim. İkna olması en zor çocuklarla bile kurduğu iletişimi takdire şayan. Klinik temiz, ekip şahane. Dört defa gittim, dört işlemde de fazlasıyla memnun ayrıldım. Rahatlıkla tavsiye ediyorum. Teşekkürler!

2022:05:22 21:38:52
Süleyman Karakaş

Süleyman Karakaş

Herkese tavsiye ederim gerçek diş doktorları süper dişimi çektim ama bukadar güzel çeken doktor görmedim teşekkürler ederim kendilerineHem titiz hem temizlik bakımından çok iyi bir yer Diyarbakırın en güzel diş kliniği

2023:01:29 09:35:50
Çiğdem Bardak

Çiğdem Bardak

Tek Kelimeyle inanılmaz bi doktor İşini çok iyi yapan Güler yüzlü (ki bu çok önemli), samimi herşeyi ince ayrıntıya kadar bildiren ,dinleyen, tek tek açıklama yapan ve hastasını rahatlatanİşini sevmek çok önemli işte Özkan hocada İşini o kadar seviyorki Buda yaptığı bütün muayenelerde farkını ortaya koyuyor 🙏

2020:07:19 17:03:01
Meryem Şirin

Meryem Şirin

Çocuklar artık dişçiye gitmek istiyorum diye ağlıyor çok ilgili ve sevgili bir dr ilk deneyimimizdi çok çok memnun kaldık çocuklarımın hafızasında güzel bir anı oldu ☺️☺️☺️

2021:02:19 12:04:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi Kapalı
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar 09:00–13:00

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı