Uzman Diş Hekimi Serap Gülçin Çetin Çocuk Diş ( Pedodonti ) Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Diyarbakır Uzman Diş Hekimi Serap Gülçin Çetin Çocuk Diş (Pedodonti) Kliniği

Uzman Diş Hekimi Serap Gülçin Çetin Çocuk Diş (Pedodonti) Kliniği, Diyarbakır şehrinde çocuklara özel diş sağlığı hizmetleri sunan bir klinik olarak hizmet vermektedir.

Tarihçe

Kliniğimiz, uzman diş hekimi Serap Gülçin Çetin tarafından kurulmuştur. Çocukların diş sağlığını ön planda tutan kliniğimiz, uzun yıllardır sektörde hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri uygun fiyatlarla belirlenmiştir.
  • Tedavi ve operasyon fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için kliniğimizi arayabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Çocuklara özel tasarlanmış klinik ortamı
  • Deneyimli ve alanında uzman diş hekimleri
  • Modern ekipman ve teknolojilerin kullanımı
  • Tedavi sürecinde çocukların rahatlığına önem verilmesi
Uzman Diş Hekimi Serap Gülçin Çetin Çocuk Diş (Pedodonti) Kliniği, çocukların diş sağlığını ön planda tutan, deneyimli ve güler yüzlü ekibi ile tercih edilmesi gereken bir klinik olarak hizmet vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Uzman Diş Hekimi Serap Gülçin Çetin Çocuk Diş ( Pedodonti ) Kliniği Yorumlar - 1

user280217

Çocuğumuzun diş sağlığı için Diyarbakır'da bulunan Uzman Diş Hekimi Serap Gülçin Çetin'in kliniğine gittik. Çocuk dostu ortamı, güler yüzlü personeli ve profesyonel hizmetiyle bizi çok memnun etti. Çocuğumuz da tedavi sürecinden hiç sıkılmadı ve korkmadı. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

31 Ağustos 2024
Rukayye Rukayye

Rukayye Rukayye

Asla ama asla önermiyorum bir film çekmeden sadece bir kere çocuğun ağzına baktı.. Ayrıca çocuk dr olmasına rağman klinik bir çocuğa göre dizayn edilmemiş çok karanlık bir ortamdı. Karşıdaki çocuk değilde büyük bir insanmış gibi konuşuldu.her annenin en hassas noktası çocuğudur. Çocuğum hakkında olumsuz yorum yapılması ister istemez bizi incitti. Sadece bir kere ağzının içine bakılarak muayene ücreti alındı bari film çekseydiniz de bizim de içimiz rahat etseydi.. Asla ama asla önermiyorum.paranızı boş yere vermeyin. Birdr çocuk için değilde karşınızda esnaf var uçuk fiyatlar söyledi. Ameliyat olacak ama ameliyatta ekstra siş yaparsa ücret artabilirmiş

2023:01:27 20:22:20
leyla kavak

leyla kavak

Maalesef ki bir hekim esi olarak kolay kolay kotu yorum yapmam hekimlere ama serap hanım bu kotu yorumu hakkediyor. Bir çocuğa nasıl yaklasacigini bilmiyor,yanlış tedaviyle gönderdi bizi eve suan onun acısını cekiyoruz umarım doktor hanimda okur ve kendini işine daha çok verir.Cok üzgünüm bizi eksik tedavi ettiğiniz için.Keske sorun sadece para olsa keşke giden sadece para olsa.tedavi önemli para değil benim fikrim ve imkanım el verdikten sonra

2023:02:24 15:20:49
Seyfettin AKINCI

Seyfettin AKINCI

Çok temiz hijyenik bir yer. Ayrıca doktor hanım da ilgili birileri. Özellikle çocukların geldiği tedavi gördüğü bir yer. Sadece fiyat biraz yüksek gelebilir. Ama değeceğini düşünüyorum.

2019:12:30 11:31:03
Yağmur Bakır

Yağmur Bakır

Serap hanım çok Güler yüzlü çok ilgi ve alakalı oğlum 3 yaşında ilk diş muayenesi ile gittik Serap hanımdan aldığı özgüvenle oğlum o dişçi koltuğuna kendi iradesiyle oturdu ilk tanışmamızda fobimiz yenmiş olduk cesaret karnesini ve hediye diş fırçamızı doktor ablamızdan kaptık🤣

2023:03:01 21:29:43
Nursena Taşdemir

Nursena Taşdemir

1 sene once gittigim klinikte maalesef husrana ugradim ogluma eksik tedavi uygulandı bu yuzden ağrılı ve zor bi surec gecirdik neyse ki baska bir hekim tedaviyi toparladi herkes yorumlarda pahali oldugunu soylemis fakat dogru tedavi olduktan sonra para benim icin önemli değildi umarim bundan sonra işinizi yaparsınız çünkü en hassas yas grubuyla ilgileniyorsunuz.

2023:02:25 19:38:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 12:30–16:30
  • Salı 12:30–16:30
  • Çarşamba 12:30–16:30
  • Perşembe 12:30–16:30
  • Cuma 12:30–16:30
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı