Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Diyarbakır Shell

Shell, Diyarbakır şehrinde bulunan bir akaryakıt istasyonudur. 1920'li yıllarda kurulan Shell, yakıt ve otomobil bakım hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca market ve kafe gibi ek hizmetler de mevcuttur.

Tarihçe

Shell, 1920'li yıllarda kurulmuş olup, uzun yıllardır Diyarbakır halkına hizmet vermektedir. Kaliteli yakıt ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla bilinmektedir.

Fiyat Politikası

Shell, rekabetçi fiyatlarla kaliteli yakıt ve hizmet sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli yakıt ve otomobil bakım hizmetleri
  • Market ve kafe gibi ek hizmetler
  • Uygun fiyatlar ve kampanyalar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Shell, Diyarbakır'da tercih edilmesi gereken bir akaryakıt istasyonudur. Kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyatlar ve geniş hizmet yelpazesi ile müşterilerine en iyi deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Yenişehir Shell Yorumlar - 1

user280171

Diyarbakır Shell Bakkal, ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz geniş bir ürün yelpazesine sahip. Personelin ilgili ve yardımsever olması da ayrıca memnuniyet verici. Ancak fiyatlar biraz yüksek olabilir. Genel olarak kaliteli bir alışveriş deneyimi yaşayabileceğiniz bir market.

31 Ağustos 2024
Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi

Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi

Telefon numarası hatalı mı arızalı mı anlayamadım. koskoca shell petrol ofisi ama tlf hatalı.

2023:10:11 13:58:13
İsmail Güneş

İsmail Güneş

Yolda kaldim benzin vermediler.

2023:10:13 16:28:33
Burak Taktak

Burak Taktak

Reklamlarda çocuklar için özel tuvalet yerinden bahsediliyor reklamlarda çok güzel ve temiz gösteriliyor ancak bu istasyonun tuvalet temizliği rezalet pislik içinde musluklardan su damla damla akıyor tuvalet kağıdı yok.

2022:01:17 12:34:09
Merve Mordag

Merve Mordag

Forum Shell den önce Diyarbakır merkez de bulunan iki Shell malesef yakıt vermedi . Forumshell bizi mağdur etmedi ilgi alaka Güleryüz için teşekkürler forumshell ve orda çalışan iki naif hanımefendi ☺️

2022:02:10 06:41:38
ömer Zeydan

ömer Zeydan

Arabama cam suyu bırakmak istedim su yok lavaboya gitmek istedim lavabo yok hizmetleri çok kötü

2022:07:18 16:05:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Diyarbakır Yenişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı