Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Emay Butik Diyarbakır

Emay Butik, Diyarbakır şehrinde faaliyet gösteren bir butik mağazadır. 2010 yılında açılan mağaza, kaliteli ve şık giyim ürünleri sunmaktadır.

Tarihçe

Emay Butik, moda sektöründeki deneyimli ekibiyle Diyarbakır'da açılmıştır. Mağaza, müşterilerine güncel trendleri takip eden ve kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Emay Butik, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. Mağazada geniş bir ürün yelpazesi bulunmakta olup, herkesin tarzına ve bütçesine uygun seçenekler mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve şık giyim ürünleri
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Moda trendlerini takip eden koleksiyonlar
Emay Butik, müşterilerine kaliteli ve şık giyim ürünleri sunmanın yanı sıra uygun fiyatlarla alışveriş yapma imkanı da sağlamaktadır. Moda trendlerini takip eden ve geniş ürün yelpazesiyle herkesin beğenisine hitap eden Emay Butik'i tercih etmek için birçok neden bulunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Diyarbakır Kayapınar Emay Butik Yorumlar - 1

user280095

Diyarbakır Emay Butik Giyim Mağazası'nda çok şık ve kaliteli ürünler bulunuyor. Mağaza çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Alışveriş deneyimim çok keyifliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

31 Ağustos 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı