Sıla store

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Sıla Store Diyarbakır

Sıla Store, Diyarbakır şehrinde faaliyet gösteren bir giyim mağazasıdır. 2005 yılında açılan mağaza, genç ve dinamik bir ekip tarafından yönetilmektedir.

Tarihçe

Sıla Store, kurulduğu günden bu yana kaliteli ve trend giyim ürünleri sunarak müşterilerinin beğenisini kazanmıştır. Mağaza, her sezon yeni koleksiyonlar ile müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Sıla Store, uygun fiyat politikası ile dikkat çekmektedir. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunarak her kesimden insanın alışveriş yapabileceği bir mağaza olmayı hedeflemektedir.

Hedef Kitle

Sıla Store, genç ve trend giyinmeyi seven müşterilerini hedeflemektedir. Mağazada her yaş grubundan insanın tarzına uygun ürünler bulunmaktadır.

Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyat politikası
  • Kaliteli ve trend ürünler
  • Profesyonel ve yardımsever personel
Sıla Store, genç ve dinamik bir ekip tarafından yönetilen, kaliteli ve uygun fiyatlı giyim ürünleri sunan bir mağazadır. Trendleri takip eden ve her zevke hitap eden ürünleri ile müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Diyarbakır Yenişehir Sıla store Yorumlar - 1

user280063

Diyarbakır Sıla store Giyim Mağazası'nda çok güzel ve kaliteli ürünler bulunuyor. Mağazanın iç dekorasyonu da oldukça şık ve göz alıcı. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Alışveriş yaparken keyifli bir deneyim yaşadım. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

31 Ağustos 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Diyarbakır Yenişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı