Williams Oto Yıkama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Williams Oto Yıkama Diyarbakır

Williams Oto Yıkama, Diyarbakır şehrinde araç sahiplerine kaliteli ve profesyonel oto yıkama hizmetleri sunan bir işletmedir.

Tarihçe

Williams Oto Yıkama, 2010 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır sektörde deneyimli ve uzman kadrosuyla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Williams Oto Yıkama, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlar araç tipine ve yıkama paketine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve çevre dostu temizlik ürünleri kullanımı
  • Hızlı ve etkili hizmet
  • Araçların detaylı temizliği
Williams Oto Yıkama, müşterilerine araçlarını temiz ve parlak bir şekilde teslim etmeyi garanti eder. Profesyonel ekibi ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir oto yıkama işletmesidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Sur Williams Oto Yıkama Yorumlar - 1

user279804

Diyarbakır Williams Oto Yıkama gerçekten kaliteli bir hizmet sunuyor. Araçlarımı her zaman güvenle teslim edebiliyorum ve her seferinde tertemiz alıyorum. Personelin ilgisi de oldukça memnun edici. Kesinlikle tavsiye ederim.

31 Ağustos 2024
Gdivetdi Gdi

Gdivetdi Gdi

Hayatımda bu kadar kötü yıkamayı ikinci kez görüyorum, ilki de yine burada. İkinci kez götüreyim dedim yok daha da gitmem her gördüğüm kişiye de gitmeyin derim. Bırakın arabanız kirli kalsın daha iyi

2023:12:29 12:46:52
İbrahim Demir

İbrahim Demir

Çalışanları dünyadaki en terbiyesiz insanlar olabilirler. Özellikle kadın çalışanları. Müşteri ile nasıl konuşulacağını bilmeyen, bir soru sorulduğunda "alnımda mı yazıyor" diyecek kadar hadsiz insanlar

2023:12:31 11:54:26
Erman Kalem

Erman Kalem

Aracımı dün iç-dış temizlemeye bıraktım. Teslim aldıktan sonra aracımı kontrol etmedim bugün baktığımda ise kesinlikle aracımın temizlenmediğini fark ettim. Sadece aracın gözüken yerlerini temizlemişler. Bagajı hiç temizlememişler, arka koltuğun alt kısımlarında çamurlar hala duruyor. Kesinlike aracınızı buraya bırakmayın, berbat iş yapıyorlar. Aldıkları parayı haketmiyorlar. 10 üzerinden 0 .

2023:04:09 14:40:42
Ramazan Yaşar

Ramazan Yaşar

Profesyonellikle alakası olmayan bir yer. Arabayı 2 saatten fazla beklememe rağmen dikiz aynaları temizlenmemişti bile. Bir an önce eksiklerinizi gidermeniz dileğiyle...

2023:07:19 18:15:19
Fy

Fy

Rezalet…. Paspasların üzerine kağıt parçalarını zorla koydurdum. Zorlamama rağmen sadece ön tarafa serdi. Arka tarafa sermesi için tekrar uyardım. Eve bi geldim. Bagaj hala kirli ve temizlememişler. Ayrıca arabanın üzerinde yer yer lekeler vardı…

2023:03:23 12:14:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı