Master Washing Professional Car Care-Oto Yıkama ve Estetik Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 6 Yorum Ekle

Master Washing Professional Car Care-Oto Yıkama ve Estetik Merkezi Diyarbakır

Master Washing Professional Car Care, Diyarbakır şehrinde bulunan bir oto yıkama ve estetik merkezidir. İşletme, araç sahiplerine profesyonel oto yıkama ve detaylı temizlik hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Master Washing Professional Car Care, 2010 yılında kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan deneyime sahip bir ekip tarafından yönetilmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, kaliteli hizmet anlayışıyla sektörde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Oto yıkama ve temizlik hizmetleri için uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Farklı paket seçenekleri ile müşterilere esneklik sağlanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli temizlik ürünleri ve ekipmanları
  • Hızlı ve etkili hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Master Washing Professional Car Care'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel ekip, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile aracınızı güvenle teslim edebilir ve tertemiz bir şekilde geri alabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Master Washing Professional Car Care-Oto Yıkama ve Estetik Merkezi Yorumlar - 1

user279666

Diyarbakır Master Washing Professional Car Care-Oto Yıkama ve Estetik Merkezi gerçekten çok kaliteli bir hizmet sunuyor. Araçlarımı her zaman güvenle teslim edebileceğim bir yer. Personelin ilgisi ve titizliği de çok memnun edici. Kesinlikle tavsiye ederim.

31 Ağustos 2024
İhsan Hoşkal

İhsan Hoşkal

Çok kurumsal bir yer. Aracımı tertemiz tam kuaför yapmışlar. Bayıldım. Tüm araçlarımızı buraya çekinmeden getireceğim.Hasan Bey ile tanıştım,çok ilgili sağ olsun. Teşekkürler

2023:11:22 14:45:18
İSMAİL KARKA

İSMAİL KARKA

Arka camin icine nasıl edilir izleyin , iç dış yıkama diye verdiğim arabanın arka camin korumasini bu hale getirmişler...Biz yapmadik diyorlar seslerini yukseltmeler üzerime yurumeler ,, kesinlikle tavsiye etmiyorum ... kenar mahalledeki bir oto yıkamada daha iyi hizmet alirdim kesinlikle ... 75 metrede diye iyi hizmet verilecek diye bir kaide yok demekki , sakin güvenip gitmeyin tavsiye etmiyorum , ben alttan aldım yoksa kavga edecek durumdalar, müşteriye saygı sıfır... 3 kuruş fazla kazanacam diye musteriye bu yapilmaz .. neyse 0 yıldız olsa onu verirdim 1 yıldız bile bence çok

2023:06:02 02:10:04
Gülistan Göçer

Gülistan Göçer

Diyarbakırda hem yıkama hem de kuaför olarak tek tercihimiz. Daha önce yıkama olarak çok memnunken kuaförünü de denedik ve sonuç çok iyi 3 yıllık arabamız sıfır koktu 😊 Hasan ustamızın ellerine sağlık ve Ferhat beyin ilgisine de çok teşekkür ederiz :)

2023:11:18 13:55:12
Sermed Azizoglu

Sermed Azizoglu

Oldukça profesyonel, yıkamayı beklerken ücretsiz ikramları bile var. Kurumsal bir firma.Aracınız ile ilgili tüm carcare hizmetleri için tercih edebilirsiniz. Kalitenin adresi

2023:05:03 09:23:38
Mesut OĞUZ

Mesut OĞUZ

Diyarbakır'da iç dış yıkamaya 200TL verip bagaja veya arka göğüse el deymeden aracınızı teslim alabileceğiniz oto yıkama. Öyle kurumsal görünmek için marka isim almakla olmuyor. Her aracı hizmet sonrası kontrol edecek bir elemanın olacak. 1 değil 2 değil şikayetimiz, aracımızı her aldığımızda sağına soluna bakma gereği duyuyorsak güvensizlikten.

2023:08:06 13:16:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı