RS SERVIS DIYARBAKIR – ESER OTOMOTIV Kaporta Boya Mobil Onarım Servisi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

RS SERVIS DIYARBAKIR - ESER OTOMOTIV Kaporta Boya Mobil Onarım Servisi

Diyarbakır'da Oto Kaporta Boya ve Mobil Onarım Hizmetleri

RS SERVIS DIYARBAKIR - ESER OTOMOTIV, Diyarbakır şehrinde oto kaporta, boya ve mobil onarım hizmetleri sunan bir işletmedir. Uzman kadrosu ve kaliteli ekipmanları ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

İşletmemiz, 10 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet göstermektedir. Bu süre zarfında edindiğimiz tecrübe ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımız ile sektörde kendimize sağlam bir yer edinmiş bulunmaktayız.

  • Oto kaporta ve boya hizmetleri
  • Mobil onarım ve tamirat
  • Hasar tespiti ve onarımı
  • Yedek parça temini
RS SERVIS DIYARBAKIR - ESER OTOMOTIV'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadromuz, kaliteli hizmet anlayışımız, uygun fiyat politikamız ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmamız ile aracınızı güvenle bize emanet edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar RS SERVIS DIYARBAKIR – ESER OTOMOTIV Kaporta Boya Mobil Onarım Servisi Yorumlar - 1

user279540

Diyarbakır RS SERVIS DIYARBAKIR - ESER OTOMOTIV Kaporta Boya Mobil Onarım Servisi Oto Tamir hizmetinden çok memnun kaldım. Aracımın kaporta ve boya işlemlerini kusursuz bir şekilde yaptılar. Ayrıca mobil onarım hizmeti sayesinde aracımı servise götürmek zorunda kalmadım. Çalışanlar da son derece ilgili ve profesyoneldi. Kesinlikle tavsiye ederim. Puan : 5

30 Ağustos 2024
huseyin dogan

huseyin dogan

Servis ilgi alakasından memnun kaldık. Kaliteli işçilik ve ilgili çalışanlar için teşekkür eriyorum.

2023:12:10 19:44:03
Fifa Nigde (Ifa51)

Fifa Nigde (Ifa51)

Servis bayağı yoğun, sanırım yetkili servislerin işini de yapıyorlar. Benim mini oranımı yaptılar. Abdurrahman bey olması lazım kibar idi

2023:11:08 09:17:26
Dengda Doğan

Dengda Doğan

Aracımı teslim ettikten sonra parçaları sipariş verdiler sağolsunlar hızlı bir şekilde parçalar ellerine ulaştıktan sonra aracıma gerekli onarımı yaptılar çok memnun kaldım ustalar gayet kibar ve ilgiliydiler, işçilikleri de bir o kadar kaliteliydi. Bir daha sıkıntı çıksa aracımı yeniden gönül rahatlığıyla bırakabilirim temiz işçilik iyi iletişim güzel kalite.

2023:04:03 04:22:46
Mslm DAL

Mslm DAL

İşinin ehli ustalara racınızın her türlü onarım ve boya işlemlerini yaptırabileceğiniz, Diyarbakır daki ilk ve tek Rs yetkili servisi. Jant, kaput, tampon, kapı, çamurluk, far, tavan, radyatör onarımı ve kuru çekiç.Kısacası aklınıza gelebilecek ne varsa aracıniız ile ilgili her türlü işlemi burada gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz.

2023:04:18 11:56:29
eyyüp kaya

eyyüp kaya

Mini onarım için gittim. Onarım için marspiyelin sökülmesi, söküm işlemi de mini onarima girmediği söylendi (ki doğru herhalde). Söküm işlemi için ayrıca 250 lira istediler(artı kaskodan alacakları para da var tabi). Vazgeçtim, bir ustaya 20 liraya yaptırdım hasarı 😂😂 ( 2 yıldız vermemin sebebi ilgisizlik. Yoksa belki adamlar işini iyi yapıyordur. Ama git kardeşim başka yerde yap tavırları var 😊😊

2022:12:28 12:29:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–16:00
  • Pazar Kapalı

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı