SILVER RENT A CAR araç kiralama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Diyarbakır SILVER RENT A CAR Araç Kiralama

SILVER RENT A CAR, Diyarbakır şehrinde araç kiralama hizmeti sunan bir kuruluştur. Müşterilerine geniş araç filosu ve uygun fiyatlarla hizmet vermektedir.

Tarihçe

SILVER RENT A CAR, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır sektörde hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

SILVER RENT A CAR, müşterilerine uygun fiyatlarla araç kiralama imkanı sunmaktadır. Günlük, haftalık veya aylık kiralama seçenekleri ile her bütçeye uygun fiyatlar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Geniş araç filosu
  • 24 saat hizmet
  • Uygun fiyatlar
  • Kasko ve sigorta hizmeti
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
SILVER RENT A CAR, Diyarbakır'da araç kiralama ihtiyacınızı karşılamak için en doğru tercih olacaktır. Geniş araç seçenekleri, uygun fiyatlar ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bağlar Diyarbakır SILVER RENT A CAR araç kiralama Yorumlar - 1

user279420

Diyarbakır SILVER RENT A CAR ile araç kiralama deneyimim çok memnun ediciydi. Araçlar temiz ve bakımlıydı, personel ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Ağustos 2024
Rukiye Yıldız

Rukiye Yıldız

Araç kiraladık araçları tertemiz bakımlı çok memnun kaldım ilginiz için çok teşekkür ediyorum

2023:08:02 08:33:56
İhsan Kızıl

İhsan Kızıl

Başta metin abime ve aydın abime çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun şeker gibi insanlar şiddetle tavsiye ediyorum. Zor durumda kalmıştım araç lazımdı ve yardımcı oldular aileniz gibiler hiç bir farkı yok ailenizden 27-28 Kasım sınavım vardı Ankara'ya gittim konfor ve hizmette kalite sınır tanımıyorlar. Herkese tavsiye ediyorum Allah razı olsun çok kral abilerime sevgilerimi saygılarımı sunuyorum :)

2021:11:29 10:45:22
Mehmet Elkatmış

Mehmet Elkatmış

Diyarbakır'da kaç defa araç kiraladım ilk kez böyle memnun kaldım müşteri memnuniyetine önem veren saygılı ve güvenilir bir firma herkese tavsiye ediyorum kolaylıklar dilerim hayırlı işler

2019:03:25 19:44:06
Fatih Işık

Fatih Işık

Araç kiralamada öncü isim diyebilirim. Araç kiralama için sadece telefon açmam yeterli oldu... İşlemlerimi yapıp ayağıma kadar getirdiler aracı dönüşte ise tekrar kendileri gelip aracı aldılar. Herşey için tşkler silver rent a car.

2019:03:25 19:58:20
Salih Kasap

Salih Kasap

Diyarbakırda rent a car denince silver rent a car dışında firmadan araç kiralanır... Çok memnun kaldım... Müşteri memnuniyeti ve güler yüzlü personelleriyle son derece memnun kaldık..

2019:03:23 19:54:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bağlar Diyarbakır 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı