Diyarbakirevi Kahvaltı & Cafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Diyarbakirevi Kahvaltı & Cafe

Diayrbakirevi Kahvaltı & Cafe, Diyarbakır şehrinde yer alan bir kafe ve kahvaltı mekanıdır. Misafirlerine zengin bir kahvaltı menüsü sunan işletme, aynı zamanda çeşitli atıştırmalıklar, sıcak ve soğuk içecekler ile hizmet vermektedir.

Tarihçe

Diyarbakirevi Kahvaltı & Cafe, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana lezzetli kahvaltıları ve sıcak atmosferi ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

İşletme, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Kahvaltı tabakları ve menülerindeki fiyatlar oldukça makul düzeydedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş kahvaltı menüsü
  • Lezzetli atıştırmalıklar
  • Sıcak ve soğuk içecek seçenekleri
  • Şehir merkezinde kolay ulaşılabilir konum
Diayrbakirevi Kahvaltı & Cafe, sıcak ve samimi atmosferi ile hem yerel halkın hem de turistlerin tercih ettiği bir mekan olma özelliğine sahiptir. Lezzetli kahvaltıları ve uygun fiyatları ile keyifli bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Sur Diyarbakirevi Kahvaltı & Cafe Yorumlar - 1

user279328

Diyarbakır Diyarbakirevi Kahvaltı & Cafe Kafe harika bir mekan! Kahvaltıları çok lezzetli ve çeşitli, atmosferi de çok keyifli. Çalışanlar da çok ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Ağustos 2024
Htc

Htc

Diyarbakır'daki ilk kahvaltı deneyimimdi. Ortam güzel, personel ilgili, güleryüzlü, ilgi ve alakalılardı. Serpme kahvaltısı iyi çeşit boldu. Fiyatları normal ortalamada.

2024:01:06 20:40:00
gnsbzc gnsbzc

gnsbzc gnsbzc

Öncelikle yeri çok kolay bulunur bir yerde tarihi dört ayaklı mimarenin dibinde, mekana girince tarihi bir diyarbakır konağının atmosferini hissediyorsunuz, 10 dakika sürmedi diyebilirim kahvaltının önümüze gelmesi, hepsi farklı doğal lezzetlerde kahvaltılıklar geldi; 4 çeşit peynir 4 çeşit kızartmalıık ve kavurmalı yumurta…hizmet aşırı hızlı, çalışanlar çok güler yüzlü, hijyende problem yok gayet temiz, çeşit fazla herşey yöresel, 2 kişilik kahvaltıyı bitiremedik heryerde oldğu gibi kahvaltı tam bitmiyor doyuyorsunuz, fiyat 2 kişi 400 tl verdik. Kredi kartı geçiyor.

2023:09:30 09:26:14
enes shn (pasam)

enes shn (pasam)

Tek kişilik serpme alinabilse israf olmadan daha güzel olurdu. Lezzetler normal çay güzel fiyatlar günümüz koşullarına göre orta seviye

2023:08:13 12:40:31
Tuba Orakçıoğlu

Tuba Orakçıoğlu

Ailenizle birlikte güzel keyifli vakit geçireceğimiz, sıcak ve samimi atmosferiyle dinlenebileceğiniz güzel bir mekan. Gerek güler yüzlü çalışanlarıyla gerek menü içeriğiyle olsun biz Elazığ'dan geldik memnun kaldık.

2024:01:20 10:19:54
Metin Bilir

Metin Bilir

Batman'dan misafir olarak geldiğimiz bu işletmede hem servis hem lezzet hem de hız anlaminda çok memnun kaldık..birşeyi istediğiniz anda masanızda buluyorsunuz herşey kaliteli ve lezzetli.En önemlisi İlknur hanım gerçekten mekanın gülen yüzü kendisine ayrıca teşekkür ederiz 😊✌️

2024:01:14 09:42:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–00:00
  • Salı 07:00–00:00
  • Çarşamba 07:00–00:00
  • Perşembe 07:00–00:00
  • Cuma 07:00–00:00
  • Cumartesi 07:00–00:00
  • Pazar 07:00–00:00

Diyarbakır Sur 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı