Saray Kapı Kahvaltı & Cafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 7 Yorum Ekle

Saray Kapı Kahvaltı & Cafe Diyarbakır

Saray Kapı Kahvaltı & Cafe, Diyarbakır şehrinde yer alan bir kafe ve kahvaltı mekanıdır. İşletme, geleneksel Diyarbakır kahvaltılarını ve lezzetlerini misafirlerine sunmaktadır. Ayrıca çeşitli kahve çeşitleri ve atıştırmalıklar da mevcuttur.

Tarihçe

Saray Kapı Kahvaltı & Cafe, 2015 yılında açılmış olup, o günden bu yana Diyarbakır'ın en popüler kahvaltı mekanlarından biri haline gelmiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, kaliteli hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Saray Kapı Kahvaltı & Cafe, uygun fiyatlarla kaliteli kahvaltı ve kafe hizmeti sunmaktadır. Menüdeki ürünlerin fiyatları oldukça makuldür ve her bütçeye hitap etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Diyarbakır kahvaltıları
  • Çeşitli kahve çeşitleri
  • Lezzetli atıştırmalıklar
  • Şehir merkezinde konum
Saray Kapı Kahvaltı & Cafe, sıcak ve samimi atmosferiyle, lezzetli kahvaltıları ve uygun fiyatlarıyla Diyarbakır'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Hem yerel halkın hem de turistlerin favori kahvaltı noktalarından biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Sur Saray Kapı Kahvaltı & Cafe Yorumlar - 1

user279283

Diyarbakır Saray Kapı Kahvaltı & Cafe Kafe harika bir mekan! Kahvaltıları çok lezzetli ve çeşitli, atmosferi de çok keyifli. Çalışanlar da çok ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Ağustos 2024
REMZİ BALAY

REMZİ BALAY

Güney Anadolu Bölgesi turumuzun ilk şehri Diyarbakır'dayız. Kahvaltı için Google Haritalar'da yorumlarından seçtiğimiz bu tarihi mekâna geldik. Dar sokaklardan geçip bu geniş mekâna ulaşınca ortamın ve avlunun çok iyi olması ilk olumlu kanaatim oluştu. Karşılamada çalışanların ilgi ve alakasından çok memnun olduk. Diğer taraftan dört kişi olduğumuz için ikişer kişilik iki serpme kahvaltı getirdiler. Önceleri bu kadar kahvaltıyı nasıl bitireceğimizi düşünürken, birde baktık kahvaltı bitmiş. Bunun nedeni gereksiz ürünler yok, hepsi kaliteli ve lezzetli. Fiyatlar kişi başı 250 TL. Fakat Türk Kahvesinin ücreti olması bence iyi bir durum değil. Fiyatın İçinde olması daha çok müşterinin tercih edip, gelmesine sebep olacaktır.

2023:10:29 12:26:10
Beyza Nur Şentürk

Beyza Nur Şentürk

Konumu çok iyi. Tam sur giriş kapısının karşı sokağında. Mekan sobalı bunu sevdik. Kahvaltısına uzun zaman önce gitmiştim. O zaman da iyiydi şimdi de beğendik. Ortam samimi, mütevazı. Çalışanlar ilgili. Lavabo kısmını beğenmedim. Açık alanda gibi ve hijyen olduğu söylenemez.

2023:12:10 12:10:52
Osman Horsunlu

Osman Horsunlu

Dar sokaklardan geçip bu geniş ve güzel mekâna ulaşınca ortamın ve avlunun çok iyi olması harika. Karşılamada çalışanların ilgi ve alakalarından çok memnun olduk Harika bir atmosfer ve güzel mekan ilgi alaka güzel hijyen gayet iyi Kürt kahvesi mutlaka denenmeli menü idare eder rakamlar ortalama mutlaka gidilip denenmesi gerekir diye düşünüyorum.

2023:12:10 04:25:31
Onur

Onur

Kahvaltı için güzel bir yer. Siparişinizi verdikten sonra hızlı bir şekilde servise başlıyorlar. Biz iki kişilik serpme kahvaltı siparişi verdik. Çeşit ve lezzet bakımından doyurucuydu. Kavurmalı yumurta dışında gelen diğer ürünleri tekrardan isteyebiliyorsunuz. Serpme kahvaltıyı tek kişilik istediğinizde 80₺ servis ücreti ekliyorlar. İki kişi istediğimiz için bu ücreti vermedik. Tek kişilik serpme kahvaltıya servis ücreti eklenmesini sevmedim. Mekanda çalınan müzikler gayet hoştu. Son olarak 13.11.2023 tarihinde gittik tek kişilik serpme kahvaltı fiyatı 240₺.

2023:11:13 08:34:46
Zeyneb Esin

Zeyneb Esin

Dağkapı tarafından Hz Süleyman tarafına giderken solda arada kalıyor. Çok güzel tertemiz bir atmosferi var. İçeri girerken bile o huzurlu havayı yakalayabiliyorsunuz. Kalabalık değil gayet sakin. Çalışanlar güler yüzlü çok hoş insanlar. Daha önce kahvaltıya gelmiştim ama bu kadar çok beğenmemiştim. Diyarbakır'da gidilebilir bir mekan. 🍀

2023:08:28 12:25:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–22:30
  • Salı 07:00–22:00
  • Çarşamba 07:00–22:30
  • Perşembe 07:00–22:30
  • Cuma 07:00–22:30
  • Cumartesi 07:00–22:30
  • Pazar 07:00–22:30

Diyarbakır Sur 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı