Best Garden Cafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 8 Yorum Ekle

Diyarbakır Best Garden Cafe

Best Garden Cafe, Diyarbakır şehrinde bulunan keyifli bir kafe ve restorandır.

Tarihçe

Best Garden Cafe, 2010 yılında açılmış olup, o günden beri misafirlerine lezzetli yemekler ve keyifli bir ortam sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Best Garden Cafe, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Menüsünde bulunan yemekler ve içecekler her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve yeşilliklerle dolu bir bahçeye sahip olması
  • Geleneksel Diyarbakır lezzetlerini modern bir şekilde sunması
  • Canlı müzik etkinliklerine ev sahipliği yapması
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
Best Garden Cafe, hem yerel halkın hem de turistlerin tercih ettiği bir mekan olup, lezzetli yemekleri, keyifli atmosferi ve uygun fiyatları ile herkesi memnun etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Best Garden Cafe Yorumlar - 1

user279271

Diyarbakır Best Garden Cafe Kafe harika bir atmosfere sahip. Bahçesi çok güzel düzenlenmiş ve yeşilliklerle dolu. Çalışanlar da çok ilgili ve güleryüzlü. Kahveleri ve atıştırmalıkları da çok lezzetli. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

30 Ağustos 2024
Feray AFBY

Feray AFBY

Akşamları oturmaya sıkça gittiğimiz ve açık alanı ile çocukların rahat edebildiği ve hayvanları sevebildiği, ata binebildiği bu mekana ilk defa kahvaltı için gittik.. kahvaltısı oldukça başarılıydı. Temiz ve Çeşitliydi. Yalnızca masada tereyağ ve kaymak yoktu. Bu da büyük eksiklikti.. çünkü bal var 3 çeşit reçel var. ama bunlar da tereyağ/kaymaksız gitmiyor!! Bence bu eksik hemen doldurulmalı..6 yetişkin olarak gittik ama (sanki çocuklar yetişkin gibi yiyorlar) 8 yaşındaki çocuktan 4 yaşındaki çocuktan da aynı yetişkin ücretini alıyorlar.. ki çocukların bütün tabakları kaldı, 3-4 lokmadan sonrasını yiyemiyor ki çocuklar! Bu sebeple bayağı pahalı bir ücret ödedik.. çocuklardan para alındığı için kahvaltı olarak bir daha tercih edeceğimi sanmıyorum!! Akşam serinliğinde oturmalara, çay/ kahve içmelere , ikindi gözlemesi yemelere devam... lunaparkın hemen arkasında, oturduğunuz yerden akşamlar ışıl ışıl dönme dolabı ve gondolu vs izlemek de keyifli..

2020:11:11 21:16:28
Nouraldin Maghals

Nouraldin Maghals

Orta derece bir işletme. Hatta alt derece diyebilirim. Bildiğiniz kır kahvesi yâni. Middili var. Her çocuk bedava yarım dakika kullanabilir.oturan sayısına göre istemeden su bırakıyor ve kalkarken parasını alıyor.

2018:08:03 19:14:20
Barış ATAY

Barış ATAY

Çok harika ve gerçekten kaliteli bir mekan...Hizmet hızı olsun, mekan kalitesi olsun, istediğimiz siparişin lezzeti olsun... Vereceğiniz paranın ve zamanın kıymetini bilen bir yer, herkese tavsiye ederim.👍

2021:06:03 07:55:34
Dünya günlükleri

Dünya günlükleri

Lunaparkın hemen yanında bir aile bahçesi. Değişik oturma yerleri var. Çalışanlar çok aktif. Açık oturma alanı var. Çocuklu aileler için gayet uygun yer. Tavus kuşu, midilli at, tavuk ve koyunlar var. Açıkçası hayvanların maskot gibi kullanılması hiç hoş değil ama köy ortamına gitme imkanı olmayan çocuklar için güzel bir şey. Yan taratga lunaparkın olması hem avantaj hem dezavantaj. Niye derseniz avantajı şu; lunapark planınız varsa eğlendikten sonra dinlenmek için ideal bir yer hemen iki adım ötede. Dezavantajı ise parkın bütün gürültüsü bu bahçenin içinde resmen. Özellikle gözlemeleri çok güzel. Hemen girişte solda açık alanda güzel bir abla gözleme yapıyor. Kesinlikle yemeden gitmeyin derim.

2019:08:14 18:46:04
Erva Harun

Erva Harun

hem çocuk parkının hemde midilli at olmasından çocuklar eğlenirken rahatca oturmadı imkanınız var...

2019:08:10 18:12:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:00
  • Salı 08:00–00:00
  • Çarşamba 08:00–00:00
  • Perşembe 08:00–00:00
  • Cuma 08:00–00:00
  • Cumartesi 08:00–00:00
  • Pazar 08:00–00:00

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı