Babel Terrace75 Restoran&Bar&Cafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Babel Terrace75 Restoran&Bar&Cafe Diyarbakır

Babel Terrace75, Diyarbakır şehrinde bulunan bir restoran, bar ve kafe kombinasyonudur. Misafirlerine lezzetli yemekler, serin içecekler ve keyifli bir ortam sunmaktadır.

Tarihçe

Babel Terrace75, 2015 yılında açılmış olup, şehrin en popüler mekanlarından biri haline gelmiştir. Yıllar içinde kalitesini ve hizmet standartlarını sürekli olarak yükselterek müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

  • Yemekler ve içecekler için makul fiyatlar sunulmaktadır.
  • Özel günlerde ve etkinliklerde farklı fiyatlandırma politikaları uygulanabilir.

Önemli Özellikler

  • Şehrin en güzel manzarasına sahip teras alanı
  • Uluslararası ve yerel mutfaklardan lezzetli yemekler
  • Geniş içecek menüsü ve kokteyller
  • Canlı müzik etkinlikleri ve tema geceleri
Babel Terrace75'i tercih etmeniz için birçok neden var. Eşsiz manzarası, lezzetli yemekleri, geniş içecek seçenekleri ve keyifli atmosferi ile unutulmaz bir deneyim yaşamanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Diyarbakır Kayapınar Babel Terrace75 Restoran&Bar&Cafe Yorumlar - 1

user279036

Diyarbakır Babel Terrace75 Restoran&Bar&Cafe Bar, harika bir atmosfere sahip. Yemekler lezzetli ve sunumları da çok güzel. Çalışanlar ilgili ve güleryüzlü. Manzarası da muhteşem. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

30 Ağustos 2024
MEHMET YILDIZ

MEHMET YILDIZ

Mekan güzel atmosfer fena değil. Hizmet 5 kuruş etmez bir yemek yarım saatte gelmedi. Sürekli aynı şeyleri sorup duruyorlar hiç tavsiye etmem kesinlikle gelmeyin.

2023:09:19 17:30:44
Hasret

Hasret

Çalışanlar ilgili, kibarlar.Mekanı biraz daha fazla havalandırabilirler diye düşünüyorum. Havalar soğuduğu için Terrace kısmına geçemediğimiz ve içeride sigara içildiği için.Onun dışında menüleri zengin, çalışanları ilgiliydi ')

2023:10:16 17:33:44
Kod adı bahtiyar

Kod adı bahtiyar

konserlerde oturma düzeni yok , erken gelen önlere oturuyor aylar öncesinden de rezervasyon yapmış olsa bile .. ses sistemi çok kötü . Arka taraflar sesi duymuyordu ve genel olarak boğuk ses geliyordu . Alkolsüz içeceklerin tadı çok kötüydü ama fiyatları makuldü . Aile ile gidilebilir . Madem altyapıları yok hiç böyle bi işe girişmeselerdi keşke

2023:08:04 21:29:12
Doğan

Doğan

Aldığım en kötü hizmettiGarsonlara ve şeflere karşı iyi davranan biriyim ama adam benimle alay eder gibi konuşuyorduSaat 12 de Aradığımda bana kapatacağız dendi kaçta kapatıyorsunuz dediğimde 2 demiştiGitmeyin gerçektende pişmanlık

2023:08:04 03:54:45
Salih Kaya

Salih Kaya

Ortam ve manzara güzel, ama trafiğin yoğun saatinde trafik gürültüsü var fazlasıyla, masalarda 3.sınıf lokanta kalitesizliğinde peçetelik var, masa ayakları sallanıyor, sandalyeler mindersiz, uzun süre oturmamanız için tasarlanmış, fiyatları pek uygun değil, fahiş fiyat bence. Biranın yanında bardak istememe rağmen vermediler ama istemediğimiz halde çerez kitleme konusunda başarılılar.

2021:10:09 16:23:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı