Marla Teras

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Diyarbakır Marla Teras

Marla Teras, Diyarbakır şehrinde bulunan bir restoran ve etkinlik mekanıdır. 2015 yılında açılan işletme, misafirlerine geleneksel Diyarbakır lezzetlerini modern bir atmosferde sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça makul olan Marla Teras, her bütçeye hitap eden menü seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca özel etkinlikler için de özel menüler hazırlanabilmektedir.

  • Şehrin en güzel manzarasına sahip teras
  • Geleneksel Diyarbakır lezzetleri
  • Canlı müzik etkinlikleri
  • Özel etkinlik ve davetler için uygun mekan
Marla Teras, Diyarbakır'ın eşsiz manzarası eşliğinde lezzetli yemekler sunan ve canlı müzik etkinlikleri düzenleyen bir mekandır. Hem yerel halkın hem de turistlerin tercih ettiği Marla Teras, Diyarbakır'ı ziyaret eden herkes için mutlaka uğranması gereken bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Diyarbakır Yenişehir Marla Teras Yorumlar - 1

user279024

Diyarbakır Marla Teras Bar, harika bir atmosfere sahip bir mekan. Manzarası muhteşem ve içecekler de çok lezzetli. Canlı müzik performansları da oldukça keyifli. Personel ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Ağustos 2024
glsscw

glsscw

Floresan aydinlatmali sigara dumanli turku barin teras hali. Farkli bir yer olabilir diye gitmistim oysa ki. Masaya ben istemeden getirdikleri cereze 10tl kesmeleri ise mekanin isletmecilerinin seviyesini gosteriyor.

2018:11:03 06:07:39
İpek Canik

İpek Canik

Ofis in en güzel manzarasına ve birasına sahip:)

2018:04:19 22:13:15
KERİM ÇAĞATAY

KERİM ÇAĞATAY

Berbat

2019:07:23 18:19:58
mazlum kaçar

mazlum kaçar

2020:09:24 17:59:28
Mustafa ÇINAR

Mustafa ÇINAR

2018:12:16 08:55:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Diyarbakır Yenişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı