Tüccarlar Lokali

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Diyarbakır Tüccarlar Lokali

Tüccarlar Lokali, Diyarbakır şehrinde yer alan geleneksel bir lokanta ve kahvehane işletmesidir. 1980 yılında açılan işletme, uzun yıllardır müşterilerine lezzetli yemekler ve sıcak bir ortam sunmaktadır.

Tarihçe

Tüccarlar Lokali, Diyarbakır'ın tarihi çarşı bölgesinde bulunmaktadır. İşletme, geleneksel Diyarbakır mutfağının en iyi örneklerini sunarak, yerel halkın ve turistlerin uğrak noktası haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Geleneksel Diyarbakır yemekleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Kahve ve çay çeşitleri de uygun fiyatlarla müşterilere sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Diyarbakır yemekleri ve tatlıları
  • Sıcak ve samimi bir atmosfer
  • Uygun fiyatlar
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Tüccarlar Lokali, geleneksel Diyarbakır lezzetlerini uygun fiyatlarla sunan, sıcak ve samimi bir ortama sahip olan bir işletmedir. Hem yerel halkın hem de turistlerin tercih ettiği bu mekanda, lezzetli yemeklerin keyfini çıkarabilir ve unutulmaz bir deneyim yaşayabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Yenişehir Tüccarlar Lokali Yorumlar - 1

user278989

Diyarbakır Tüccarlar Lokali Bar, şehrin en popüler mekanlarından biri. Atmosferi çok keyifli ve samimi. Çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü. Menüdeki yemekler lezzetli ve fiyatlar da oldukça makul. Canlı müzik performansları da çok başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Ağustos 2024
Engin Oruç

Engin Oruç

Ben mekanın ve hizmetin samimiyetine bakanlardanım. Salaş bir mekan, uygun hesap, aldığı üç kuruşa kıymet veren hürmet eden insanların ilettiği güzel bir mekan. Karizma peşindyseniz gideceğiniz mekanlwrı biliyorsunuz zaten. Kardeş kardeşe gidebileceğiniz eğlenceli rahat vakit geçirebileceğiniz güzel bir mekan.

2021:12:05 19:35:22
ÆZGİN e

ÆZGİN e

Üye olmayan giremez yazıp içerde ne halt yendiği bilinmeyen bir yer

2017:08:10 23:34:38
Soner Alakuş

Soner Alakuş

5 yıldır oralarda dolaşırım, üye olmayan giremez yazıyor ve sevmiyorum. : - )Random; hdufurifjfjfifueudkyshmxgmxgsgsgzhstagsywtwufufkfhxncnchdjcmghhmghhjcjdysngs jfjfjfjf hdjdjdudyryey fjfjfjcjfsudysywtwts sjsjs hdjdjdudyryey fjfjfjcjfsudysywtwts sjsjs hdjdjdudyryey fjfjfjcjfsudysywtwts sjsjs hdjdjdudyryey fjfjfjcjfsudysywtwts sjsjs hdjdjdudyryey fjfjfjcjfsudysywtwts sjsjs hdjdjdudyryey fjfjfjcjfsudysywtwts sjsjs hdjdjdudyryey fjfjfjcjfsudysywtwts sjsjs hdjdjdudyryey fjfjfjcjfsudysywtwts sjsjs hdjdjdudyryey fjfjfjcjfsudysywtwts sjsjs hdjdjdudyryey fjfjfjcjfsudysywtwts sjsjs hdjdjdudyryey fjfjfjcjfsudysywtwts sjsjs

2022:01:15 22:17:59
yasin

yasin

Boş mekân içmeyi bilmeyen adamlar var.

2021:11:01 11:43:30
Yılmaz Gülserin

Yılmaz Gülserin

Tücarlar külübü çok eski mazisi olan bir mekan.

2018:12:24 14:51:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Diyarbakır Yenişehir 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı