Mara Rum Meyhanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Diyarbakır Mara Rum Meyhanesi

Diğer meyhanelerden farklı olarak Diyarbakır'da bulunan Mara Rum Meyhanesi, geleneksel Rum mutfağının lezzetlerini sunan bir mekan olarak hizmet vermektedir. Müşterilerine özenle hazırlanan mezeleri ve zengin içki seçenekleri ile unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

Mara Rum Meyhanesi, 1998 yılında Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesinde kurulmuştur. O günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyen mekan, müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

  • Mezeler: 10 TL - 20 TL arasında değişen fiyatlarla sunulmaktadır.
  • İçecekler: Rakı, şarap, bira gibi içecekler 20 TL - 50 TL arasında fiyatlandırılmıştır.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Rum mutfağından lezzetler
  • Zengin içki seçenekleri
  • Canlı müzik ve eğlenceli atmosfer
Mara Rum Meyhanesi, Diyarbakır'da farklı bir deneyim arayanlar için ideal bir mekandır. Geleneksel lezzetler, kaliteli içecekler ve eğlenceli atmosferi ile unutulmaz bir gece geçirmenizi sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Mara Rum Meyhanesi Yorumlar - 1

user278981

Diyarbakır Mara Rum Meyhanesi Bar, harika bir atmosfere sahip. Burada hem içki içebilir hem de canlı müzik eşliğinde eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Personel çok ilgili ve güleryüzlü. Yiyecek ve içecek çeşitliliği de oldukça fazla. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Ağustos 2024
Siyau Jokond

Siyau Jokond

Nezih ferah eski meyhane usulü çok güzel bir mekan. Ailece rahat rahat gidip otura bileceğiniz güzel dizayn edilmiş Mezopotamya kültürünü de içinde barındıran çok huzurlu bir yer. Yemekleri ayrı mezeleri ayrı güzel. 5 yıldızları sonuna kadar hak ediyor.

2024:01:15 22:10:59
Zeynep Demir

Zeynep Demir

Mekanın dekoru gerçek anlamda güzel yılbaşı için gereken onemı mekanı süsleyerek gostermısler yılbası menüsü ciddi anlamda güzel 2024 e marada girmek için sabrsızlanıyorum

2023:12:20 13:32:00
Mahmut ORHAN

Mahmut ORHAN

Uzun zamandır diyarbakıra gelmiyordum. Keyfili bir yer yapmışlar. Bu sıcakta serinlik katabilmişler. Genel anlamda mezeler lezzetli. Meyhanede böyle güzel ve soft incik yiyeceğimiz aklımıza gelmezdi. Çeşitlilik olarak biraz geliştirilebilir. Kavurma diye getirdiği et güzeldi ama bu kavurma değil :)

2023:08:15 05:07:06
Mehmet Kafkas • 14 yıl önce

Mehmet Kafkas • 14 yıl önce

Çok kalabalık, masalar çok yakın birbirine, garsondan birsey istediğinde 3 ya da 4 kez falan daha istemen gerekiyor, icerde sürekli birileri bağıra bağıra şarkı falan söylüyor, mezeleri yemekleri lezzetli ancak bir daha bu eziyeti çekmeye gerek var mı tartışılır.

2024:01:14 07:42:45
hüseyin öz

hüseyin öz

Mekanın ambiyansı gayet güzel fakat; ilgi alaka sıfır. Bardak istiyorsun 20 dk da geliyor, ekmek istiyorsun gelmiyor. İlk verdiğin sipariş dışında asla masayla ilgilenen olmuyor. Mekan ne kadar güzel olursa olsun, yemek ne kadar iyi olursa olsun hizmet yoksa hiçbir şeyin önemi yok.Gecenizi mahvedip gerilmek isterseniz harika bir mekan!

2023:12:02 18:48:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı