The North Shield Diyarbakır

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

The North Shield Diyarbakır

The North Shield Diyarbakır, Diyarbakır şehrinde bulunan bir spor giyim mağazasıdır. Mağaza, spor giyim ve ekipmanları konusunda geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

The North Shield Diyarbakır, 2010 yılında açılmış olup, spor giyim sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir.

Fiyat Politikası

  • Orta ve yüksek fiyat aralıklarında ürünler sunmaktadır.
  • Sezon sonu indirimleri ve kampanyalar düzenlemektedir.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli markaların ürünlerini müşterilere sunmaktadır.
  • Geniş ürün yelpazesi ile her türlü spor aktivitesine uygun ekipmanları bulundurmaktadır.
  • Profesyonel ve deneyimli satış danışmanları müşterilere yardımcı olmaktadır.
The North Shield Diyarbakır, kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi ve profesyonel hizmet anlayışıyla müşterilerin tercih ettiği bir spor giyim mağazasıdır. Spor yapmayı seven herkesin ihtiyaçlarına uygun ürünleri bulabileceği bir mağaza olması, müşteri memnuniyetini ön planda tutması ve sezon sonu indirimleri ile dikkat çekmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar The North Shield Diyarbakır Yorumlar - 1

user278941

The North Shield Diyarbakır Bar, Diyarbakır'da eğlenceli ve keyifli vakit geçirebileceğiniz bir mekan. Atmosferi oldukça sıcak ve samimi, müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Çalışanlar güler yüzlü ve hızlı hizmet sunuyor. Menüdeki içecek ve atıştırmalık seçenekleri de oldukça geniş. Canlı müzik performansları da olda başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Ağustos 2024
Bulut Can Pehlivan

Bulut Can Pehlivan

Pubın bir şubesininde diyarbakırda olması güzel, irish pub başka yok diyebilirim, dublindeymişsiniz havasını veriyor ama esas pub olan iç mekan küçük bir alan sadece, dış kısım sıradan bir kafe sadece, gönül ister ki irish pub olan yer daha geniş olsun. Şehrimizde bu tarz pub kültürü eksik malesef. Fiyatlara gelecek olursak diyarbakır ortalamasının üstü ama yine buraya makul diyebilirim. Yemekler içkilere göre pahalı geldi bana. Ortam temiz, calışanlar ilgili, şık giyimli kişiler. Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz.

2023:12:08 16:18:48
Lütfiye Eskikırbaç

Lütfiye Eskikırbaç

Bu mekanı Ramada otelin restaurantı zannediyor Diyarbakır çoğunluğu:)) otele mi gidip oturalım diyorlar ama burası normalde de çok sevdiğim bir yer ve ben buralı değilim işyerime yakın diye geldim ilk ve bu mekanı çok sevdiğim için ama hizmeti kalitesi zaten tartışılmaz başka bişey de beklenmez fakat çalışanları ve konsepti gerçekten çok seviyorum elinize emeğinize guleryuzunuze defalarca teşekkür ederim.Diyarbakir! Burası otele ait değil sadece burası çok rahat keyifle gelebileceğiniz sadece otel müşterilerine hizmet eden bir yer değil aksine onların ayrıca gelip oturduğu otelden hariç bı yer her ne kadar mekan sahipleri aynı olsa da bence gelin yada gelmeyin kalabalık sevmiyorum ben:)))

2024:01:18 19:05:47
Elmar Nadzhafov

Elmar Nadzhafov

İki hafta Ramada otelinde kaldık. Hemen her akşam THE NORTH SHİELD pubinda ağırlandık. Sağ olsun arkadaşlar. Yemek, hizmet her şey mükemmeldi. Özellikler FATİH beye ayriyeten teşekkürler. Yine görüşmek dileğiyle!!!

2024:01:25 06:47:18
Seydan Barakaci

Seydan Barakaci

Harika bir yerdi,binlerce kez önünden geçmişimdir ama içeride bu kadar güzel alkollü bir ortam oldugumu bilmiyordum ve bundan sonra tek mekanım diyebilirim harika nezih ve romantik cok farklı bir yer

2023:12:15 19:58:40
Nihal İldan

Nihal İldan

Bütün personel harikaydı.herkes çok ilgili.İsmet beye özelikle teşekkür ederiz.

2024:01:20 20:46:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:30–01:00
  • Salı 11:30–01:00
  • Çarşamba 11:30–01:00
  • Perşembe 11:30–01:00
  • Cuma 11:30–02:00
  • Cumartesi 12:00–02:00
  • Pazar 12:00–01:00

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı