Temaşa Restaurant

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Diyarbakır Temaşa Restaurant

Tarihçe: Diyarbakır Temaşa Restaurant, 1995 yılında aile işletmesi olarak kurulmuştur. O günden bu yana, misafirlerine lezzetli yemekler ve sıcak bir atmosfer sunmaktadır.

Fiyat Politikası: Temaşa Restaurant, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Menüsünde geniş bir yelpaze bulunmakla birlikte, her bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.

Önemli Özellikler:

  • Yöresel Diyarbakır lezzetlerini özenle hazırlanan menüsünde bulabilirsiniz.
  • Şehrin merkezi konumunda olmasıyla kolay ulaşım imkanı sunmaktadır.
  • Profesyonel ve güler yüzlü personeli ile misafirlerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
  • Özel günler ve etkinlikler için rezervasyon imkanı bulunmaktadır.
Neden Diyarbakır Temaşa Restaurant Tercih Edilmelidir? Temaşa Restaurant, lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve samimi atmosferi ile Diyarbakır'da tercih edilen bir mekan haline gelmiştir. Misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatmak için her detayı özenle düşünmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Diyarbakır Kayapınar Temaşa Restaurant Yorumlar - 1

user278929

Diyarbakır Temaşa Restaurant Bar'da harika bir akşam geçirdik. Yemekler çok lezzetliydi ve atmosfer de çok keyifliydi. Canlı müzik de çok güzeldi. Personel de çok ilgiliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

30 Ağustos 2024
Erdal Botan

Erdal Botan

Konum olarak gayet güzel bir yerde, 75 yol lunapark hemen karşısı(Elazığ yolu tarafı giderken)hemen anayol üstü.Gayet nezih ve kaliteli bir ortamda ocak başında ızgaranız pişerken ve ya yerken bir yandanda da rakınızı yudumlayabileceğiniz, tek başınıza gitseniz bile kendinizi yabancı hissettirmeyecek, sıcak bir mekân.Personel genel olarak ilgiliydi.Gözlemlediğim kadarıyla müşterileri de kaliteli ve kendini bilen, birikimli, kendini taşıyabilen saygın, sıcak ve güzel insanlardan oluşuyorDiyarbakır'ın nerdeyse abartısız tümündeki(tamamına yakın sayılır) mekanlarını (yeri geldi tek başıma, yeri geldi dışarıdan gelen misafirlerimi ağırladım, yeri geldi ailece gittik) ziyaret etmişliğim vardır.Fakat bana göre Diyarbakır'da bu seviye kalitede mekânların sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Diğer bir çok mekanda şahit oldum, müşteri gayet nezaketli bir üslupla personelden bir şey isteyince bile, bazen duymamazlıktan geliyorlar, bazen de sanki kendisine küfür etmişçesine memnuniyetsiz bir tavırla ve içinden gelmeyerek somurtkan bir şekilde(sanki zorla çalıştırıyorlar) hizmet veriyorlar.Ama bu mekânda tam tersine şahit oldum. Samimi söylüyorum, personelleri müşteriye hizmet vermek ve isteklerini, ihtiyaçlarını karşılamak için müşterinin ağzından çıkacak talepleri bekliyorlar sanki, servis o kadar hızlı ki memnun etmek adına çok emek harcıyorlar. Belli ki işlerini severek yapıyorlar.Sanki babasının mekânı, o kadar övdü diyeceksiniz ama Sezar'ın hakkı Sezar'a.Eksikleri yok mu? Elbette var!Bana göre tek eksikleri ise ana yemeğin yanında verilen mezelerin yok denecek kadar çok az olmasıydı ama bu konuda iyimser ve dürüst olmak gerekirse gece geç saatlerde kapanmaya yakın gitmiştim. Biliyorum ki bu saatlerde taze mezeler kalmaz.Önüme eskimiş,bayat olmuş mezeler koymaktansa, kaliteden ödün vermemek adına tadı kötü olmuş mezeleri vermemek daha iyidir bence de. Ki ben de ağzımın tadını ve midemi bozmaktansa yememeği yeğlerim.(Yoksa gerçekten şimdi bu mekânı yerden yere vuruyordum.) 😀Fiyatlar kimileri için biraz tuzlu olabilir fakat bu kadar kaliteli ve elit sayılabilir bir mekan için bence değer ve aslında ucuz bile sayılır.Fiyatlandırma: Ocakbaşında 1 porsiyon kemikli kuşbaşı(gerçekten et çok kaliteli ve lezzetliydi), yanında bir duble rakı ve su için 435 lira hesap ödedim.Temizlik ve hijyen konusunda da gayet başarılı buldum. Büyüklüğüne rağmen gayet temiz ve ferah bir mekân.Resimler de gizliden çekmiştim fakat galerimde bulamadım.Aklımda kalanlar bunlar. Sağlık ve afiyetle kalın.24Ekim2023

2023:10:25 22:50:44
Kahraman Demirkol

Kahraman Demirkol

Herşey güzel giderken eylenmeye gittiğimiz mekandan gecemiz zehir olarak çıktık.Hesabı ödeyip çıktık.Kapalı mekanda sigara içiliyor havalandırma yok bir cam veya kapı açılmıyor.

2023:11:24 21:08:54
Tuba Dilek

Tuba Dilek

guzel muzik vok gec basliyir ama keyifli bir muzik. elemanlar cok ilgili

2023:11:11 19:26:53
Mehmet Emin Aslan

Mehmet Emin Aslan

Eski tarz gerçek meyhane hissiyatini veriyor. Çalışanlar ilgili. Ortam çok güzel.

2023:10:15 08:02:42
yakup uzun

yakup uzun

İlk deneyim olması hasebiyle muhteşem bir geceydi. Teşekkürler

2023:09:30 13:55:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–02:00
  • Salı 08:00–02:00
  • Çarşamba 08:00–03:00
  • Perşembe 08:00–02:00
  • Cuma 08:00–03:00
  • Cumartesi 08:00–03:00
  • Pazar 08:00–03:00

Diyarbakır Kayapınar 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı