DENİZLİ TİCARET BORSASI

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Denizli Ticaret Borsası

Denizli Ticaret Borsası, Denizli şehrinde faaliyet gösteren önemli kuruluşlardan biridir. 1954 yılında kurulan borsa, şehrin ticaret hayatına önemli katkılar sağlamaktadır.

Tarihçe

Denizli Ticaret Borsası, Denizli'nin ticaret potansiyelini artırmak ve ticaretin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana şehrin ekonomik kalkınmasına destek olmaktadır.

Hizmetler

  • Ürün alım satımı
  • Pazar analizleri
  • Eğitim ve danışmanlık hizmetleri

Fiyat Politikası

Denizli Ticaret Borsası, adil ve rekabetçi fiyat politikasıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Fiyatlar, piyasa koşullarına göre belirlenmektedir.

Müşteri Hedef Kitlesi

Denizli Ticaret Borsası, tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren üreticiler, tüccarlar ve diğer ticaret profesyonelleri başta olmak üzere geniş bir müşteri kitlesine hizmet vermektedir.

Denizli Ticaret Borsası, şehrin ticaret hayatına katkı sağlayan köklü bir kuruluştur. Adil fiyat politikası ve geniş hizmet yelpazesi ile müşterilerine güvenilir bir ortam sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli DENİZLİ TİCARET BORSASI Yorumlar - 1

user278436

Denizli Ticaret Borsası'nda yediğim yemekler gerçekten çok lezzetliydi. Hem çeşitlilik hem de lezzet konusunda oldukça başarılı bir restoranları var. Ayrıca servisleri de oldukça hızlı ve güler yüzlüydü. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

29 Ağustos 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı