Denizli Beyaz Kalem Kampüs Kpss-Dgs

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Denizli Beyaz Kalem Kampüs KPSS-DGS

Denizli Beyaz Kalem Kampüs KPSS-DGS, Denizli şehrinde eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunan bir kuruluştur. Özellikle Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ve Dikey Geçiş Sınavı (DGS) konularında öğrencilere destek vermektedir.

Tarihçe

Denizli Beyaz Kalem Kampüs KPSS-DGS, uzun yıllardır eğitim sektöründe faaliyet göstermektedir. Deneyimli eğitmen kadrosu ve başarılı öğrenci referansları ile tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Denizli Beyaz Kalem Kampüs KPSS-DGS, kaliteli eğitim hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir. Fiyat politikası, öğrencilerin bütçelerini zorlamadan eğitim almalarını sağlayacak şekilde belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman eğitmen kadrosu
  • Bireysel ve grup eğitim imkanları
  • Online eğitim seçenekleri
  • Hafta içi ve hafta sonu ders programları
Denizli Beyaz Kalem Kampüs KPSS-DGS, başarılı bir eğitim geçmişi ve öğrenci memnuniyeti ile tercih edilmelidir. Uzman kadrosu ve uygun fiyat politikası ile öğrencilere en iyi eğitimi sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Denizli Beyaz Kalem Kampüs Kpss-Dgs Yorumlar - 1

user278408

Denizli Beyaz Kalem Kampüs KPSS-DGS Kuruluş, uzman kadrosu ve kaliteli eğitim programlarıyla öne çıkan bir kuruluş. Özellikle sınavlara hazırlanan öğrencilere büyük destek sağlayan bir kurum. Eğitimlerin verimli ve etkili olduğunu düşünüyorum. Ancak iletişim konusunda bazı eksiklikler olduğunu düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir kuruluş.

29 Ağustos 2024
Hakan Ödemiş

Hakan Ödemiş

Tavsiye üzerine geldiğim Beyaz Kalem akademiden çok memnun kaldım. Gerek hocalarımın kalitesi gerek ders işleme sistemleri her şeyiyle çok güzeldi. İdari kadronun güler yüzlü ve sıcakkanlılığı sayesinde dershaneye alışma sürecim çok kısa sürdü. Her şey için teşekkürler 👏🏽👏🏽👏🏽

2024:01:12 13:03:56
Barış Sarıca

Barış Sarıca

İlk başladığımda gerçekten hiçbir şey bilmiyordum. Kpss sürecinde dershane ilk başlarda çok önemli. Hocalar gerçekten samimiyetle ve içtenlikle yaklaşıyor. Hocalar bireysel olarak çok ilgileniyorlar ve ders çalışma konusunda özenle takip ediyorlar. Bunun dışında dershane hocalarının ve çalışanlarının yaklaşımları çok hoş ve dershanede gerçekten sıcacık bir ortam var. Kendinizi sadece bir kpss dershanesinde değil ait olduğunuz bir yerde olarak hissediyorsunuz. Ben güzel bir sıralama yaptım ve gerçekten çok memnunum.

2023:08:29 14:03:09
Hasan Imamoglu

Hasan Imamoglu

Bu sene kpss ye beyaz kalemde hazırlandım ve gerçekten bi dershaneyi bu kadar benimseyeceğimi düşünmezdim. Gerçekten çok kaliteli bir kurum. Hocalarıyla da kurum sahibiyle de ve Ceyda hanımla da hepsiyle arkadaş gibi çok samimi ve güzel bi sene geçirdim. Eğitim bilimleri, gygk her bir dersin hocası cidden ayrı ayrı harikalar.Böyle zorlu bi süreci başarıyla atlatmak ve aynı zamanda harika insanlarla tanışmak için tercih edilmesi gereken bir kurum. Beyaz kalem ekibinin her birinin çabaları ve kendi çalışmam sayesinde ben ilk senemde kazandım.Darısı başınıza arkadaşlar :)Dershanede zorlanacağınız tek şey Necip hocanın harika esprilerini anlamak olacak bu arada haberiniz olsun :)

2023:08:30 07:00:47
Muhammet Ali Avcı

Muhammet Ali Avcı

Eğitimsiz insanların eğitimci olduğu bir kurum. Yöneticiler tarafından güler yüzlü ama ilkel bir tavırla karşılanacaksınız. Bir senenizi çöpe atmak isterseniz gidip değerlendirebilirsiniz.

2023:11:20 04:13:26
MUSTAFA ÖZUYGUN

MUSTAFA ÖZUYGUN

Hocalar tecrübeli ve alanının en iyisi. Öğrencilerle ilgi ve alakaları çok iyi, nokta atışı bilgilerle bir çok öğretmen ve memur arkadaşımızın atanmasına vesile oldular. 💯 tavsiye ederim.

2023:08:29 13:59:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–19:30
  • Salı 08:30–19:30
  • Çarşamba 08:30–19:30
  • Perşembe 08:30–19:30
  • Cuma 08:30–19:30
  • Cumartesi 08:30–19:30
  • Pazar 08:30–19:30

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı