Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi

Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim ve öğretim hizmeti sunan bir okuldur. Öğrencilere dini ve genel eğitim vererek onların hem dini bilgilerini hem de akademik başarılarını artırmayı hedefler.

Tarihçe

Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi, 1995 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli eğitim anlayışı ve deneyimli kadrosu ile öğrencilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanları da sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Dini ve genel eğitimi bir arada sunar.
  • Deneyimli ve alanında uzman öğretmen kadrosuna sahiptir.
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik imkanlarla donatılmıştır.
Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencilerin dini ve akademik gelişimlerini destekleyen bir eğitim kurumudur. Kaliteli eğitim anlayışı ve öğrenci odaklı yaklaşımı ile tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkezefendi Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi Yorumlar - 1

user278394

Denizli Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi Kuruluş, eğitim kalitesi ve öğrenci başarısıyla ön plana çıkan bir okuldur. Öğrencilere dini ve milli değerlerin yanı sıra akademik başarı da kazandırmayı hedefleyen bir eğitim anlayışına sahiptir. Okulun donanımlı kadrosu ve modern eğitim olanakları öğrencilerin başarılı olmalarını desteklemektedir. Genel olarak başarılı bir okul olduğunu söyleyebilirim.Puan : 4

29 Ağustos 2024
Muhlis Gürsoy

Muhlis Gürsoy

LGS 2019 sonucu bu liseyi kazandım. Hocaların her biri birbirinden değerli. Bize ilim ulaştırmaya çalışan her bir hocama teşekkür ederim.Okulumuz;- Geniş bir bahçeye,- Üstü halı saha ve altında izleyici koltuklarıyla döşenmiş çok amaçlı sahalı geniş spor salonuna,- Çok ferah kütüphaneye (burada ders çalışmaktan ve kitap okumaktan doyum olmaz, genelde sırf manzarası için teneffüslerde gidiyorum 😉, fotoğrafını ekledim),- Biyoloji, Kimya, Fizik, Yabancı Dil (Arapça ve İngilizce), Meslek Dersleri sınıflarına,- Okulun tamamını sığdırabilecek büyük konferans salonuna sahip.Ayrıca:- Kız ve erkekler için ayrı ayrı 120 kişilik pansiyon,- Erkekler pansiyonunun çatı katında büyükçe bir mescit (her öğle ve Cuma namazı burada topluca kılınıyor),- Gayet mükemmel bir yemekhane,- Her köşesi güneş alan ve çok güzel bir okul binası barındırıyor.Öğrenciler çoğunlukla sayısalcı, ben dahil olmak üzere her sınıf kademesinin yaklaşık %30 kadarı eşit ağırlıkçı. Her sene bu okuldan tıpa giden (geçenlerde Cerrahpaşa'ya giden oldu), hukuk kazanan çıkıyor. Detaylı başarı tablosu için okul sitesini ziyaret edebilirsiniz.Öğretmenlere gelince, yine başta dediğim gibi her biri birbirinden değerli.Başta Coğrafyacı Muhammet hocama, Tarihçi Şevket hocama buradan selam vermek istiyorum. Onlarca senedir burada öğrencilere ilim ulaştırıyorlar ve inanın mükemmel anlatıyorlar. Sırf bu hocalarımız için bu liseye kesinlikle gelinir.Nitelikli okul hedefleyenler için bu okulu tavsiye ediyorum. Görüşmek üzere :)Edit: Fotoğraflar düzeltildi.

2023:03:16 17:25:13
öle bişi

öle bişi

Din öğretimi adı altında saçma sapan şeyler öğrenip gençliğinizi heba etmek istiyorsanız bire birKendi deneyimlerimden yola çıkarak keşke elim kırılsaydı da yazmasaydım dediğim bir okul hilmi özcan bile burdan iyidir azcık aklınız varsa gelmezsiniz

2022:08:12 09:15:12
Engin Güven

Engin Güven

Iki yıl boyunca bu okulda okudum hiç bir sosyal Etkinlik yapılmadı (piknik bile) zaten birinci senemde deneme Sınavı bile yapılmadı kayıt içingeldiğimde okulu gezdirdiler biyolojisınıfi hariç hicbir oda açılmadı öğretmen kadrosu için şahsen 10/4 puan verilir genel olarak sözel ders oğretmenleri iyi sayisalöğretmenler çöp

2019:07:18 08:58:56
Enes Şimşek

Enes Şimşek

Sözel ders öğretmenleri 10/10okulda akılda kalan bir kavga olmadı henüz.. keşke olsaydı ekşın lazım ajdjsj

2021:01:28 14:17:26
Asteğmen Kubilay

Asteğmen Kubilay

berbat bi okul

2023:09:14 19:24:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Denizli Merkezefendi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı