Denizli Otizm Derneği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 10 Yorum Ekle

Denizli Otizm Derneği

Denizli Otizm Derneği, Denizli şehrinde otizm spektrum bozukluğu olan bireyler ve ailelerine destek sağlayan bir kuruluştur. Dernek, otizmli bireylerin sosyal hayata entegrasyonunu desteklemek, eğitimlerini ve rehabilitasyonlarını sağlamak amacıyla faaliyet göstermektedir.

Tarihçe

Denizli Otizm Derneği, 2010 yılında bir grup gönüllü tarafından kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana otizmli bireylerin ve ailelerinin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yürütmektedir.

Hizmetler

  • Rehabilitasyon hizmetleri
  • Eğitim programları
  • Psikososyal destek
  • Toplumda farkındalık oluşturma etkinlikleri

Müşteri Hedef Kitlesi

Denizli Otizm Derneği, otizm spektrum bozukluğu olan bireylerin ve ailelerinin yanı sıra toplumun genelinde farkındalık oluşturmayı hedeflemektedir.

Denizli Otizm Derneği, otizmli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve topluma entegrasyonlarını desteklemek için önemli bir rol üstlenmektedir. Derneğimiz, uzman kadrosu ve etkili çalışmalarıyla tercih edilmesi gereken bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkezefendi Denizli Otizm Derneği Yorumlar - 1

user278338

Denizli Denizli Otizm Derneği, otizm spektrum bozukluğu olan bireylerin ve ailelerinin desteklenmesi ve farkındalığın arttırılması amacıyla kurulmuş önemli bir dernektir. Toplumda otizm konusunda farkındalık yaratmak ve bu konuda bilinçlendirme çalışmaları yapmak için önemli bir rol üstlenmektedirler. Derneğin faaliyetleri ve etkinlikleri ile otizmli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalar yapmaktadır. Bu tür derneklerin varlığı toplumda farkındalık yaratmak ve otizmli bireylerin haklarını savunmak açısından son derece önemlidir. Denizli Denizli Otizm Derneği'ne verdiğim puan:

29 Ağustos 2024
İpek Dinç Arıcı

İpek Dinç Arıcı

DOD Denizlideki Otizmli cocuklarin eğlenerek öğrendiği ve ailelerinin, gönüllülerin destekleriyle hayat bulan bir dernek.

2016:08:18 11:41:44
Seren Mordağ

Seren Mordağ

2018:09:14 19:13:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Denizli Merkezefendi 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı