Hakan Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Hakan Veteriner Kliniği Denizli

Hakan Veteriner Kliniği, Denizli şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve bakımı konusunda uzmanlaşmış bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde köpekler, kediler, kuşlar ve diğer evcil hayvanlarınız için geniş kapsamlı veteriner hizmetleri sunmaktayız.

Tarihçe

Hakan Veteriner Kliniği, 2005 yılında Dr. Hakan tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kliniğimiz Denizli ve çevresindeki evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir veteriner hizmetleri sunmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Genel muayene ücreti: 50 TL
  • Aşılar: Fiyatlar aşı türüne göre değişmektedir.
  • Ameliyatlar: Detaylı bilgi ve fiyatlandırma için kliniğimizle iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern ekipman ve teknoloji
  • Acil durum hizmetleri
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık
Hakan Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Uzman kadromuz ve modern tesislerimizle evcil hayvanlarınızın ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt veriyoruz. Bizi tercih ettiğinizde evcil dostlarınızın sağlığı güvence altında olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkezefendi Hakan Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user278328

Denizli Hakan Veteriner Kliniği'nde çok ilgili ve profesyonel bir ekip var. Veteriner hekimlerin hayvanlara olan sevgisi ve ilgisi gerçekten takdire şayan. Kliniğin temizliği ve düzeni de oldukça memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Ağustos 2024
Musa KIRIKBAKAN

Musa KIRIKBAKAN

Veteriner Hakan beyinin kedimiz Maya’nın erken Fip teşhisi sayesinde hayata tutundu. Tedavi sürecinde çok ilgilendi ve çok şükür ki Maya’mız hayatta ve çok sağlıklı. Teşekkürler Hakan veteriner kliniği

2024:01:16 10:15:19
Özlem Öğmn

Özlem Öğmn

Duman kedimizle hakan veterinerden çok memnunuz şimdiye kadar hiç problem yaşamadık teşekkür ederiz.

2024:01:16 10:16:00
Selçuk Gürkaplan

Selçuk Gürkaplan

Minik dostum olan kedimi yaklaşık olarak 1,5 ay önce hakan veteriner kliniği sayesinde sahiplendim.Hakan bey kliniğinde minik dostumun gerekli tüm bakımlarını gerçekleştirdi. Her şey için çok teşekkürlerimi sunuyorum. Denizli de en iyi veteriner kliniği diyebilirim. Çok donanımlı bir klinik kesinlikle tavsiye ederim.“Minik dostlarınızın canlarına dikkat edin, şansa bırakmayın.”

2023:05:29 21:49:09
İlknur Şahin

İlknur Şahin

Hobiden3petshop olarak tüm müşterilerimize tavsiye ettigimiz güvendiğimiz hekimimiz🙏🏿🙏🏿🙏🏿

2023:12:13 16:21:22
yılmaz sücüllü

yılmaz sücüllü

Kedimize fib değerinde olmamasına rağmen fib tedavisi uyguladı bizler de tecrübesiz ve okulunu okumadığımız için İNANDIK üzüntüyle ne gerekiyorsa yapılsın dedik 17-20 bin arası tedavi masrafımız oldu. Kedimize bi o kadar daha vermeye hazırdık. 40 gün boyunca böbrek yetmezliği olan yavrumuz canımız böbrekle ilgili 1 gün serum aldı sadece ve üstüne birde böbrekleri bitiren kortizon vurdu. Şimdi yavrumuz canımız yaşamak için can çekişiyor. Allaha havele ediyorum. Sizlerde CAN’larınızı kime emanet ettiğinizi lütfen araştırın. Kim KASAP kim HEKİM iyice araştırın. İç dış paraziti herkes yapar. Ama biz sağa sola söyledikten sonra duyduk ki 1 değil 2 değil yaptığı hatalar. Şimdi bunun pişmanlığını yaşıyoruz. Her hangi bir veterinere sorun hakkında ne söyleniyor. Benim kedimin 1 tüyü etmeyecek insanlar birde suçluluk psikolojisiyle bizi bastırıyor ve kliniğinden kovuyor. Dediğim gibi Allah’ım yanına bırakmasın elimizden şuan duadan başka bir şey gelmiyor. Tedavi süresince aldığı paraları da her gün kendisinden inim inim çıkmasını diliyorum. Çok çok üzgünüz… Bizim canımız yandı belkide son anları sizler biz gibi olmayın diye yazıyorum.

2023:02:19 16:03:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–19:00
  • Salı 10:00–19:00
  • Çarşamba 10:00–19:00
  • Perşembe 10:00–19:00
  • Cuma 10:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Denizli Merkezefendi 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı