TOLGA VETERİNER KLİNİĞİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Denizli TOLGA VETERİNER KLİNİĞİ

TOLGA VETERİNER KLİNİĞİ, Denizli şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve bakımı konusunda uzmanlaşmış bir veteriner kliniğidir. 10 yıldan fazla bir süredir hizmet veren kliniğimiz, evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

TOLGA VETERİNER KLİNİĞİ, 2010 yılında Dr. Tolga tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, kliniğimiz sürekli olarak gelişmekte ve evcil hayvan sahiplerine en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

Kliniğimiz, evcil hayvan sahiplerine uygun fiyatlarla kaliteli veteriner hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlarımız, yapılan işlemlere ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Acil durum hizmetleri
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık
TOLGA VETERİNER KLİNİĞİ, evcil hayvanınızın sağlığı ve mutluluğu için en iyi hizmeti sunmak için burada. Uzman veteriner hekimlerimiz ve modern tıbbi ekipmanlarımızla evcil hayvanınızın ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt veriyoruz. Bizi tercih ettiğinizde evcil hayvanınızın sağlığı güvende olacak!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Denizli TOLGA VETERİNER KLİNİĞİ Yorumlar - 1

user278314

Denizli TOLGA VETERİNER KLİNİĞİ'nde çok memnun kaldım. Veteriner hekimler çok ilgili ve deneyimliydi. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Hayvanımızın sağlık sorunlarıyla ilgili detaylı bir şekilde bilgilendirildik ve tedavisi başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Ağustos 2024
Merve Baran

Merve Baran

Kedim 5. Kattan düştü ve bu süreçte yanımda ailemden çok Tolga veteriner oldu ne kadar teşekkür etsem az. Kedim çok yaramaz olmasına rağmen hiçbir zaman kedimi yalnız bırakmadılar çok güzel ilgilendiler. Her konuda bana yardımcı oldular her zaman kedime dua ederken bir yandanda bu kadar iyi insanlarla (özelliklede iLYAS Er ve CANSU Öznergiz) karşılaştığım için hep şükür ettim 🙏 iki haftadır hayatımın en zor anlarını yaşadım bunu yazmak için manevi olarak iyi olmayı bekledim. Burası bana uzak olmasına rağmen her gün memnun bir şekilde gidip geldim çünkü biliyordum orda beni güler yüzlü çalışanların beklediğini ve kedim cevize çok iyi bakacaklarını. ❤️ Buraya gerçekten gözünüz kapalı sevimli dostlarınızı emanet edebilirsiniz çünkü çalışanlar güler yüzlü, bilgili, çok ilgili ve işlerini severek yapıyorlar… + en önemlisi ortamın hijyenik olması. 🌸 Herşey için her bir çalışana ayrı ayrı çok teşekkür ederim 🙏 İyiki varsınız, mesleğinizle o kadar gurur duydum ki yerinizde olmak istedim… ❤️

2023:12:21 19:25:12
Münevvr Ongun

Münevvr Ongun

Kedim dory yaklaşık 1.5 yıldır gözlerinde kornea rahatsızlığı vardı. Tesadüf eseri Tolga veteriner kliğinin ismini duydum.Gözlerinden ameliyat oldu ve eski sağlıkılı gözlerine kavuştu.Başta Nazmi bey ve tüm veteriner hekimlere ve orada görevli herkese çok teşekkür ederim.Patili dostlarımızın sağlıklarına kavuşması için ellerinden geleni yapıyorlar.ilginiz ve alakanız için teşekkürler

2023:10:01 15:45:36
sirius

sirius

Sadece para odaklı bir işletme. Hasta hayvana sadece pahalı ilaçlardan verip yolluyorlar üstüne şuna bakalım buna bakalım derken sadece testlere 5-6 bin tl verip çıkıyosunuz o da mama falan satmaya çalışmazlarsa vicdanınıza oynayıp! O kadar kan testi yapıp ultroson bakıp da bir hayvanın bu kadar hasta olduğunu da anlayamamak baya büyük başarı bünyenizde baya başarılı hekimler var tebrik ederim. Son anda başka gerçek bir hayvansever hekimle karşılaştım ve çocuğumun hayatı kurtuldu. Siz günlük ciro tutturmaya devam nasılsa bizim çocukları siz günlük ciro olarak görüyosunuz. Başarılarınızın devamını dilerim!

2024:01:12 17:49:35
Nilay Türkan

Nilay Türkan

Tolga veteriner kliniğinde herkes çok güler yüzlü, hayvansever ve işlerini profesyonelce yapıyor. Kedimiz İzzet ve biz, kendileriyle tanışmaktan çok memnun olduk.

2023:12:10 16:53:36
Axi Axi

Axi Axi

öneri ile geldim çok kötü durumdaydı kedim ancak irem hanım sayesinde doğru teşhis doğru tedavi sayesinde hayatı kurtuldu yaşama bir kez daha tutundu allah razı olsun irem hanımın bilgi birikimi çok iyi 🙏🏼

2023:11:30 20:35:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı