BAĞBAŞI VETERİNER KLİNİĞİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 9 Yorum Ekle

Denizli Bağbaşı Veteriner Kliniği

Bağbaşı Veteriner Kliniği, Denizli şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve bakımı konusunda uzmanlaşmış bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde köpekler, kediler, kuşlar ve diğer evcil hayvanlarınız için geniş kapsamlı veteriner hizmetleri sunmaktayız.

Tarihçe

Bağbaşı Veteriner Kliniği, 2005 yılında Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, kliniğimiz evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Genel muayene ücreti: 50 TL
  • Aşı ve parazit ilaçları: Fiyatlar veteriner hekim tarafından belirlenmektedir.
  • Ameliyat ve cerrahi müdahaleler: Fiyatlar işlem ve tedaviye göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojiler
  • Acil durum hizmetleri
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık hizmetleri
Bağbaşı Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Uzman kadromuz ve modern tıbbi ekipmanlarımızla evcil hayvanlarınızın sağlığı bizim önceliğimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Denizli BAĞBAŞI VETERİNER KLİNİĞİ Yorumlar - 1

user278294

Denizli Bağbaşı Veteriner Kliniği'ne kedimi götürdüm ve oldukça memnun kaldım. Veterinerlerin ilgisi ve profesyonelliği beni çok etkiledi. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Ağustos 2024
Burcuh H

Burcuh H

Sokaktan bulduğum kedi için gittim. Öksürüğü vardı hafif kendisi öncelikle fip olduğunu iddia edip benden yaklaşık 3500 tl test bedeli istedi. Kabul etmeyip daha önce kontrolleri yaptırdıgımı öksürükte gecici rahatlama sağlayacak bir ilaç yapabilir miyiz diye sordum. Yaparız dedi carrt vurt iki iğne yaptı fiyatı hakkında bilgi dahi vermeden.Şişeleri kutudan dahi çıkarmadan ne olduğu belirsiz 3 iğne yapıp ( belkide su) çünkü ne yaptıgını görmedik ve paylaşmadı sonuçta benden 800 tl talep etti. Tamam dedim parayı ödedim ben bu parayı verdim ancak rahatlama sağlayacak mı diye sorduğumda hayır tabiki işe yaramaz hangi ilaç tekte yarasın ki dedi.iletişim kurmaktan bi haber kaba saba bu veteriner abimiz kapılara vura vura bakın burda ücretler yazıyor 500 tl muayene ücreti dedi okusaydınız en az 5 seans geleceksiniz ve hepsi 300 er tl dedi.uygun ve kibar dille ilaçları yapmadan bilgi vermesi gerekmez miydi sadece bunu sordum hepsi bu. Keşke siz sorsaydınız hangi işlemleri yapacagımı dedi ilginç.Beni korkuttu üstüme yürüdü ve Takdir edersiniz ki bir kadın olarak dayak yemeyim bari diyerek çıktım çünkü çok gergin iletişim nedir esnaflık nedir bayanla nasıl konuşulur işini bu kadar berbat yapan hiç üniversite okumuş bir hali olmayan hacı hoca sakalı yapmış ancak ahlak dersi alamamış veteriner kılıklı bir abimiz kendisi.bayanla nasıl konusulur kapılara vurulması da korkutur şiddete girer bi haber bi abi kendisi aman dikkat diyorum. Hakkında emniyete de şikayette bulunacağım!!!!!!

2024:01:23 18:07:08
Hüseyin SEYİS

Hüseyin SEYİS

İlk kez götürdük kızımızı, ölü doğum sonrası. Bilgi vermekten imtina eden bir yapı, küçük te olsa bi güleryüz yok. Sanırım tipimizi beğenmediler. Hem hekim, hem de esnaf olarak 1 yıldız bile çok"İşletmecinin" cevabına binaen;Yazdıklarınızın konuyu tamamen amacından saptırmak olduğu çok aleni, zira kliniğe geliş hikayemizle hiçbir ilgisi yok bu durumun, bilakis aramadan da gelmiş olabilirdik.Çok açık bir biçimde yalan söylüyorsunuz, çünkü bahsettiğiniz gibi aramızda " tedavi maliyetinin yüksekliği" konulu bir konuşma geçmedi eşimle, bu durumda hangi aksiyonları almalıyız konusunu istişare ettik.Size tavsiyem; bilmiyorsanız susun "şairin dediği gibi..." diye başladığınız söz Hz Mevlana' ya aittir.Şimdi de size tavsiyem, hazretin şu sözlerini cerceveletip "dükkanınızın" -ki orası bi klinik olamaz, bu tavırlarla -duvarınıza asın: " Hamdım, piştim, yandım."Önce bi pişin, yanın, sonrasında zaten doğruları, ama yalnız doğruları yazarsınız

2023:07:27 22:22:08
Kent 20

Kent 20

7 24 ulasabilirsin haftalık aşılar için mesaj uygulaması vat guler yüzlü uygun fiyat

2023:11:05 11:49:59
Seyit Demirbey

Seyit Demirbey

Köpeğim Badem'in Rutin aşılarını yaptırdığım ve mamalarını aldığım tek kliniktir. İşinde dürüst ve gayet başarılar. Elinize sağlık Abdullah Bey. İyi ki varsınız...

2021:12:12 20:40:49
Özge Genç

Özge Genç

Kliniği hijyen açısından beğenmedik.Bağbaşına taşındığımız için acil parazit aşısı yapıldı kedimiz 2 gün değişik koktu önceden bu kadar keskin kokmazdı.Çalışanların kıyafetleri temiz değildi kasap gibiydi.Tartısı da bozuk kedim kilo vermiş olamaz hatta aldı bile 800 gram eksik çıkardı bir daha gitmem.(cevap vermişsiniz yalan diye neden yalan söyliyim sizi tanımam etmem rakibiniz de değilim ayrıca kedimin temizliğini herkes bilir hiç kötü kokmaz o gün kokması dış parazit yüzünden oldu plastik kokusu gibi kötüydü.Paranızı da eksik vermedik asıl siz yalan konuşmayın kimsenin parasını eksik vermem Allaha şükür başkasıyla karıştırmayın.Psikiyatr tavsiyesi sizi daha akıllı yapmaz bir veterinere de yakışmaz,tabi siz kendinize yakışanı yapmış oldunuz iyi günler)

2022:09:25 06:37:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı