Çamlık Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Denizli Çamlık Veteriner Kliniği

Denizli Çamlık Veteriner Kliniği, 2005 yılında veteriner hekim Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. Kliniğimiz, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için kaliteli ve güvenilir veteriner hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Çamlık Veteriner Kliniği, Denizli'nin en köklü veteriner kliniklerinden biridir. 15 yıldan fazla bir süredir hizmet veren kliniğimiz, binlerce evcil hayvana sağlık hizmeti sunmuştur.

Fiyat Politikası

  • Genel muayene ücreti: 50 TL
  • Aşı ve parazit ilaçları: Fiyatlar veteriner hekim tarafından belirlenmektedir.
  • Ameliyat ve cerrahi müdahaleler: Detaylı bilgi için kliniğimizi arayabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojiler
  • Acil durumlarda 7/24 hizmet
  • Evcil hayvan sahiplerine eğitim ve danışmanlık hizmetleri
Denizli Çamlık Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığı konusunda en iyi hizmeti sunmak için burada. Uzman veteriner hekimlerimiz ve modern tıbbi ekipmanlarımızla evcil dostlarınızın sağlığı bizim önceliğimizdir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Denizli Çamlık Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user278278

Çamlık Veteriner Kliniği'nde çok ilgili ve profesyonel bir ekip var. Veterinerler hayvanlara karşı çok şefkatli ve işlerini severek yapıyorlar. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekici. Kesinlikle güvenilir bir yer, her zaman tercih ediyorum.

29 Ağustos 2024
Hasan Gürsoy Acar

Hasan Gürsoy Acar

Yeni açılan bir yermiş rasgele denk geldim kedimi kısırlaştırmak için çok ilgili ve işini güzel yapan bir yer hijyen konusunda profesyonellik konusunda çok memnun kaldım yeni adresim bundan sonda çamlık veteriner kliniği 👍💪

2022:05:11 15:16:00
Esra Tunç

Esra Tunç

İşlerini severek ve ilgiyle yaptıkları belli.Kliniği ilk olarak kedimin kısırlaştırma operasyonu için keşfettim ancak çok memnum kaldığım için kaydımızı buraya aldırdık ve rutin kontrollerimizde de artık buradayız.Cemal bey ve Fatma hanıma ilgileri ve özenleri için teşekkürler…

2023:06:10 16:21:20
Sercan Bayendur

Sercan Bayendur

Şu an oğlumuz Mercan ile birlikte vakit geçirip, oyun oynayabiliyorsak tamamen Cemal Bey'in ilgi, bilgi ve tecrübesi sayesinde. Oğlumuzu acil bir şekilde kliniğe getirdiğimizde bir yandan soğukkanlılıkla ilgilenirken bir yandan da endişeli olan bizleri sakinleştirmeye çalıştılar. Dostlarımıza bilgi ve tecrübeli bir yaklaşım istiyorsanız mutlaka adresiniz Cemal Bey ve Çamlık Veteriner Kliniği olmalı. Bizim adresimiz bundan sonra her zaman burası olacak. İyi ki böyle veteriner hekimler var.

2022:05:24 20:12:11
Nadir Gergin

Nadir Gergin

Veteriner Hekimler Cemal bey ve eşi gerek bilgi birikimleri, gerekse musterileri ile cok iyi ilgilenmeleri sebebiyle çok memnunuz. Herkese tavsiye ederim.

2023:01:25 16:02:37
Aybike S

Aybike S

Kedilerimi yıllık kontrolleri için götürdüm. Biri hırçın olmasina rağmen gayet profesyonelce yaklaşıldı ve isimizi çabuk hallettik. Kan tahlili + iç-dış yaptırdık.Fiyatlar normal. Çalışanlar güler yüzlü ilgili. Yeni açılan biryere göre oldukça donanımlı şaşırdım. Şimdilik memnun kaldık.İlgilenen hekim beye teşekkürler

2022:05:16 04:58:40

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:30–20:30
  • Salı 10:30–20:30
  • Çarşamba Kapalı
  • Perşembe 10:30–20:30
  • Cuma 10:30–20:30
  • Cumartesi 10:30–20:30
  • Pazar 14:00–21:00

Denizli 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı