Berkay Veteriner Kliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Denizli Berkay Veteriner Kliniği

Berkay Veteriner Kliniği, Denizli şehrinde evcil hayvanlarınızın sağlığı ve bakımı konusunda uzmanlaşmış bir veteriner kliniğidir. Kliniğimizde köpekler, kediler, kuşlar ve diğer evcil hayvanlarınız için geniş kapsamlı veteriner hizmetleri sunmaktayız.

Tarihçe

Berkay Veteriner Kliniği, 2005 yılında Dr. Berkay tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kliniğimiz Denizli ve çevresindeki evcil hayvan sahiplerine kaliteli ve güvenilir veteriner hizmetleri sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Kliniğimizde, evcil hayvanlarınızın sağlığına uygun fiyatlarla hizmet sunmaktayız. Fiyatlandırma politikamız şeffaf olup, müşterilerimize en uygun seçenekleri sunmaya özen gösteriyoruz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman veteriner hekimler
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojiler
  • Acil durum hizmetleri
  • Evcil hayvanlar için geniş kapsamlı tedavi seçenekleri
Berkay Veteriner Kliniği, evcil hayvanlarınızın sağlığı ve mutluluğu için en iyi hizmeti sunmak için burada. Uzman kadromuz ve modern tıbbi ekipmanlarımızla evcil dostlarınızın sağlığı bizim önceliğimizdir. Bizi tercih ettiğinizde evcil hayvanlarınızın en iyi bakımı ve tedavisi için doğru adımı atmış olacaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Denizli Merkez Berkay Veteriner Kliniği Yorumlar - 1

user278264

Denizli Berkay Veteriner Kliniği'ne kedimi götürdüm ve çok memnun kaldım. Veterinerler çok ilgili ve profesyoneldi. Kliniğin temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Ağustos 2024
İrem Tuna

İrem Tuna

Her sorunumuzda bizi ilgiyle dinleyen ve sevimli dostumuzu iyileştiren güler yüzlü arkadaşlarımız. Patilerinizi güvenle Selcan hanıma ve Berkay beye teslim edebilirsiniz. Tüm emekleri için buradan kendilerine teşekkür ediyorum.( Her pati bir hikaye taşır, ve siz, bu hikayelere şifa katmaya adanmış birer kahramanlarsiniz.)

2023:12:12 15:36:02
ikrar Kangalli

ikrar Kangalli

Kedimiz Mia'ya olan yakın ilgileriyle ve bu süreçte kedimin stres olmadan rahat bir şekilde aşı sürecini tamamladık. aklımızda soru işareti olan herşeyi sorduk ve net cevaplar aldık. kedime olan yakın ilgilerinden dolayı tercihimiz hep berkay veteriner olacaktır.

2024:01:15 12:13:53
Necip Can Online

Necip Can Online

Gayet hijyenik bir ortam, ilgi alaka üst seviyede. Dostum Kaju’ya çok iyi bakıyorlar. :))

2023:09:04 13:39:22
meltem demir

meltem demir

Selcan hanımın ilgi alakasını çok sevdik Mia da öyle, aşıları yapılırken sorun çıkarmıyor. Çevremize gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliriz.

2024:01:15 10:44:12
Elvan Kayasu

Elvan Kayasu

Kedim' 'Gece' bebeğimin hem kulak uyuzu' hem de kısırlaştırılma sürecinde inanılmaz profesyonel' anlayışlı' sevecen bir süreç yürüttü Selcan hanım ve Berkay bey..ikisine de çok çok minnettarım🙏 Denizli de gönül rahatlığı ile paticanlarımızı emanet edebileceğimiz bir yuva..iyi ki varsınız 🙏💕❤sonsuz sevgiler🥰🤗

2024:01:08 14:13:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–20:00
  • Salı 09:30–20:00
  • Çarşamba 09:30–20:00
  • Perşembe 09:30–20:00
  • Cuma 09:30–20:00
  • Cumartesi 09:30–20:00
  • Pazar 13:00–15:00

Denizli Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı